Po prostu walcz!

Never Back Down
2008
7,3 94 tys. ocen
7,3 10 1 93855
4,9 8 krytyków
Po prostu walcz!
powrót do forum filmu Po prostu walcz!

porażka 1/10

ocenił(a) film na 1

Nie wiem każdy ma swój gust dla mnie to gniot z Nowego Jorku;/nie dość ,że fatalni aktorzy którzy tak amatorsko zagrali to jeszcze ,straciłam na niego prawie 2 godziny !Gdyby nie ta ocena na filmwebie nawet bym się nim nie zainteresowała;/ Ale cóż tak bywa...
A te walki to śmieszne były a nie dramatyczne!Ludzie nie sugerujcie się wysoką notą bo się zawiedziecie;/Film raczej dla małolatów i to amerykańskich

ocenił(a) film na 10
EnATkA

Ze komus film nie przypadl do gustu nie oznacza ze jest taki jak mowisz...

"A te walki to śmieszne były a nie dramatyczne..."

Nie wiem czy wiesz jaki w ogole tam styl walki byl pokazany... Moze za duzo boxu ogladasz i Ci sie nie podobalo... Ale zeby od razu 1/10?

ocenił(a) film na 1
EnATkA

Oj zgadzam się 1/10. Ta nota na filmwebie zdecydowanie zawyżona. Film dla pustych małolatów, strasznie przewidywalny, gra aktorów wręcz denerwująca, zwłaszcza ta blondi, pobiła chyba samą paris hilton. Ludzie nie traćcie czasu na ten film.

ocenił(a) film na 7
EnATkA

1/10 tak czy siak to przegięcie - film mimo, że jak to ujmujesz dla małolatów - to jednak przesłanie mimo, że proste - to posiada.
No i sporo plusów nałapał za ścieżkę dźwiękową ( oczywiście wedle gustu)
A sam styl walki ciężko opisać - MMA czyli wszystko zmixowane i tyle.
Jak dla mnie 7/10 i przyjemnie spędzony wieczorek.

ocenił(a) film na 6
EnATkA

7/10.Mi się ten film spodobał.Dużo było rodzajów walki i ogólnie chyba jest jednym z lepszych filmów akcji. Jak komuś się spodobał się film ,,13 dzielnica" to ten film polecam:) Nie rozumiem jak można dać 1/10 zawsze znajdą się jakieś plusy tylko trzeba umieć je znaleźć. Jak się film od początku nie spodobał to było zacząć oglądać coś innego. Według mnie nie są to 2h straconego czasu.

ocenił(a) film na 1
waleczek

jAK MOŻESZ PORÓWNYWAĆ TEN FILM DO 13 DZIELNICY;/ PRZECIESZ TO ZUPEŁNIE INNE KINO INNA KLASAten film to porażka i tyle a ścieżka dżwiekowa też taka sobie

EnATkA

Ej ej people !! nie bądźmy tacy krytyczni !
po pierwsze - gusta są podzielone.
po 2 - troche szacunku okażmy sobie nawzajem :)
...

okej rozwijam skrzydła.

A więc ...

powszechnie wiadomo, że płci przeciwnej filmy pokroju never back alone po prostu się nie spodobają. co za tym idzie ? ano fakt, że kobiety oczekują czegos innego od filmu. my faceci - lubimy mowiac lapidarnie te wypociny :) FAKT CZASEM sa nadto przewidywalne. ale jaki film nie jest nie uwzgledniajac horrorów i psycholo ... tytułów.
wiadomo z panną nie pojdziesz do kina na sztuki walki lecz na cos bardziej romantycznego.

filmy z seagalem, van dammem są rzadko pozytywnie oceniane przez Panie.
Któż z nas nie ogladał serii najlepsi z najlepszych czy też mcgavera.

Na siłe mozna sie uprzeć i przystawac na przekonaniu ze film to gniot totalna kicha .... ale skoro juz ktos tak ocenia krytycznie film niech ma odwage - ups przepraszam - inteligencje ! i zargumentuje tą teze!

Pisanie - ze marna gra aktorow, tu zacytuje "śmieszne walki a nie dramatyczne" to rzucanie slow w wiatr.
Film jest przede wszystkim skierowany do publicznosci w wieku licealnym, i tego nie da sie ukryc. mozemy polemizowac ale nie widze glebszego sensu.

Nikt w filmie nie wystawi krwawej jatki. prosze sobie wlaczyc mma w tv po 23.

ocenił(a) film na 1
Tef

"powszechnie wiadomo, że płci przeciwnej filmy pokroju never back alone po prostu się nie spodobają. co za tym idzie ? ano fakt, że kobiety oczekują czegos innego od filmu. my faceci - lubimy mowiac lapidarnie te wypociny :) FAKT CZASEM sa nadto przewidywalne. ale jaki film nie jest nie uwzgledniajac horrorów i psycholo ... tytułów.
wiadomo z panną nie pojdziesz do kina na sztuki walki lecz na cos bardziej romantycznego. "

ojh przepraszam Ciebie ale tu się mylisz i to bardzo filmy z Van Damem ?zało,żer się ,że większośc kobiet oglądała!a co do gatunku filmów akcji to nie jestem głupia i gdybym nie lubialą tego typu filmów to raczej nawet bym na niego nie zerknęła ...

co do reszty się zgodzzę ,film jest skierowany głównie do osób w wieku licealnym i im się napewno spodoba ...nie chce mi się dalewj konwersować jak coś to przeczytajcie sobie recenzje tam jest wszystko idealnie opisane więc nie musze tu zbytnio argumentować bo i tak uważam argument ,iż gra aktorska na poziomie zerowym!
a na marginesie to mojemu chłopakowi film ten też wydal siękiepski

ocenił(a) film na 8
EnATkA

jak może być gra na poziomie zerowym....nie czaje....masz skalę od 1 do 10 i w niej się ocenia a nie jak nie 10 to 1; to nie fotka.pl; a co do walk to były przynajmniej realne, i dla mnie się podobały; nikt jednym kopnięciem nie wysyłał kościa w kosmos, albo nie tracił przytomności...
W recenzji nie ma podanych argumentów,że gra aktorów jest zerowa,
A na marginesie to twój chłopak nie jest pewnie "fajterem";) pzdr

ocenił(a) film na 8
hary_5

Wypraszam sobię ! Mimo, że jestem dziewczyną film mi się spodobał nawet bardzo ;) nie lubie typowych filmów dla dziewczyn co to to nie.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
LadyP

Jestem dziewczyną i to w wieku ponad licealnym i uważam, że film plasuje się między 6 a 7. Niewątpliwym plusem dla mnie są walki, postać Ryana i Jean'a (przyznaję nie wiem jak to się odmienia) oraz ścieżka muzyczna. Minusem natomiast gra blondi no i niestety głównego bohatera oraz mocne spłycenie całego czasu trenowania. Ja rozumiem , że koleś był już wysportowany itp. ale gdyby tak łatwo byłoby się nauczyć się karate czy innych sztuk walki, to każdy zaczepiony na ulicy dawał by z półobrotu :P
Ogólnie przyjemny filmik na wieczór :)

ocenił(a) film na 5
alekksandra

a mi się podobał ;P
i Sean Faris jest cudny :**