zadziwiające....
dwie wersje kolorystyczne?
niech się ktoś jeszcze odezwie kto ma na kolorowo
Film jest dostępny w dwóch wersjach kolorystycznych, czarno-białej i kolorowej z czarno-białym wstępem.
w ogle niezła akcja - dopiero pod sam koniec filmu, tuż po "wind of changes" załapałam, że film jest czarno-biały :) i dawaj cofać, czy naprawdę był cały czarno-biały, czy tylko na koniec się zmienił. potem sprawdzałam, czy to jakiś feler, czy coś się może popsuło w iplexie. dopiero tu się dowiedziałam, że istnieje też wersja kolorowa.
no to bysciara z Ciebie czy ąż tak byłaś zafascynowana tym filmem że nawet nie zwróciłaśna to uwagi ;)?
Widać nie zwracałaś uwagi na wygląd, ale na treść filmu ;) Dzisiaj leci w TV. Ciekawa jestem czy będzie czarno-biały czy kolorowy...
kuuurczę! przegapiłam! na czym leciał? (bo dziś był na Filmboxie film pod tym samym tytułem, ale to zupełnie inny film, niestety)
czarno biały na kinomaniaku oglądałam. a tam film jest ucięty na napisach jak zaczyna się piosenka wind of change mam pytanie czy w trakcie napisów jest coś pokazane jakieś sceny czy coś?
Ja Ci nie odpowiem na to pytnie bo nie pamiętam już tego filmu nawet a nie mam go juz.
catcher22productions
» Thu Aug 14 2008 15:23:51IMDb member since September 2001:
"It is a movie that was originally conceived and filmed for black and white. In theaters it is in black and white. In every market around the world it is in black and white. It is rolling out across the U.S. right now in theaters in black and white. On-Demand in the U.S., however, they have released a color version of the movie. If you want to see the original, then go to the theaters and enjoy the crisp black and white film print. If you hate black and white movies, then there's a version on-Demand you can watch. Same thing happened with the black and white release of "In the Soup" years ago. "