Pocałunek o północy

In Search of a Midnight Kiss
2007
6,7 3,0 tys. ocen
6,7 10 1 3040
7,0 5 krytyków
Pocałunek o północy
powrót do forum filmu Pocałunek o północy

czarno biału

ocenił(a) film na 8

Czy ten film jest czarno biały czy jak tylko taki mam?

mat206

chyba jest. bo ja też taki miałam :P

ocenił(a) film na 6
diablonetka

jest czarno-biały
fotosy są kolorowe bo aktorzy wciąż się jeszcze promują

ocenił(a) film na 7
hermother

mam kolorowy, widać jest też wersja czarno-biała

ocenił(a) film na 6
r1xc

zadziwiające....
dwie wersje kolorystyczne?
niech się ktoś jeszcze odezwie kto ma na kolorowo

ocenił(a) film na 9
hermother

ja mam niestety czarno-bialy...

ocenił(a) film na 8
mat206

Film jest dostępny w dwóch wersjach kolorystycznych, czarno-białej i kolorowej z czarno-białym wstępem.

ocenił(a) film na 10
mat206

w ogle niezła akcja - dopiero pod sam koniec filmu, tuż po "wind of changes" załapałam, że film jest czarno-biały :) i dawaj cofać, czy naprawdę był cały czarno-biały, czy tylko na koniec się zmienił. potem sprawdzałam, czy to jakiś feler, czy coś się może popsuło w iplexie. dopiero tu się dowiedziałam, że istnieje też wersja kolorowa.

ocenił(a) film na 8
yrrah

no to bysciara z Ciebie czy ąż tak byłaś zafascynowana tym filmem że nawet nie zwróciłaśna to uwagi ;)?

ocenił(a) film na 10
mat206

hahaha! chyba obie odpowiedzie są dobre! :D

yrrah

Widać nie zwracałaś uwagi na wygląd, ale na treść filmu ;) Dzisiaj leci w TV. Ciekawa jestem czy będzie czarno-biały czy kolorowy...

ocenił(a) film na 10
niesia14

kuuurczę! przegapiłam! na czym leciał? (bo dziś był na Filmboxie film pod tym samym tytułem, ale to zupełnie inny film, niestety)

yrrah

Właśnie miałam nadzieję, że to będzie ten, ale niestety się zawiodłam...

ocenił(a) film na 9
mat206

czarno biały na kinomaniaku oglądałam. a tam film jest ucięty na napisach jak zaczyna się piosenka wind of change mam pytanie czy w trakcie napisów jest coś pokazane jakieś sceny czy coś?

ocenił(a) film na 8
Ama97

Ja Ci nie odpowiem na to pytnie bo nie pamiętam już tego filmu nawet a nie mam go juz.

ocenił(a) film na 9
mat206

Szkada jakby się coś przypomniało to proszę o odpowiedź :)

Ama97

Może ktoś dać linka do wersji kolorowej ? bo nigdzie nie mogę znaleźć

ocenił(a) film na 8
aleks87

A jest taka wersja?

mat206

U góry ludzie piszą, że jest

aleks87

jak ktoś ma namiary na wersję w kolorze to też proszę o linka

ocenił(a) film na 7
mat206

catcher22productions
» Thu Aug 14 2008 15:23:51IMDb member since September 2001:

"It is a movie that was originally conceived and filmed for black and white. In theaters it is in black and white. In every market around the world it is in black and white. It is rolling out across the U.S. right now in theaters in black and white. On-Demand in the U.S., however, they have released a color version of the movie. If you want to see the original, then go to the theaters and enjoy the crisp black and white film print. If you hate black and white movies, then there's a version on-Demand you can watch. Same thing happened with the black and white release of "In the Soup" years ago. "