PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8712}
7,5 172 tys. ocen
7,5 10 1 172139
7,3 45 krytyków
Pocahontas
powrót do forum filmu Pocahontas

Czy ktoś ma może, piosenkę z tej bajki w wykonaniu Edyty Górniak - "Kolorowy wiatr". Będę wdzięczna jeżeli prześle mi na e-maila (powinna się zmieścić) hysia_80@tlen.pl . Bardzo mi na tym zależy. Pozdrawiam.

hysia_80

Osobom, które przesłały mi piosenkę - bardzo dziękuję!

hysia_80

Czy mogłabyś mi przesłać tę piosenkę na maila: lalka9@o2.pl? Będę Ci bardzo wdzięczna.

ocenił(a) film na 10
hysia_80

ja ma ......... ale wy jesteście tępi poszukajcie piosenki w googlach

konrii_2

o ja........ naprawdę, to istnieje coś takiego jak google...W morde, że też wcześniej o tym nie pomyślałam. Gdyby nie ty, nie poznałabym tylu ciekawych stron... A na drugi raz, jak nazwiesz kogoś tępym, najpierw sam/a puknij się w głowę i pomyśl.

ocenił(a) film na 10
Lalka_4

lalka a gdzie dziękuje.....zamiast podziękować smiejesz wykacać niesubordynacje.......po prostu za miast mózgu masz tik-taka

nie dziękuj nie dziękuj ...jak znalazłas juz piosenke hehehehehhheeh

konrii_2

Proponuję popracować nad językiem polskim i dowiedzieć się co to jest ironia. Wtedy MOŻE zacznę traktować cię serio. Nawet mnie nie znasz a piszesz o mnie że "ZA MIAST mózgu masz tik-taka". Ciekawe ciekawe... Wolę mieć tic-taca niż nie mieć nic, jak na przykład ty.
Nie dziekuję i nie pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Lalka_4

same nie wdzięcznice na tym świecie ..dzięki mnie dowiedziała sie co to jest google a nawet nie podziękowała na dodatek udaje ze ma mózg a ja obstawiam ze zamiast mózgu ma steropian heheheheehhe