PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8712}
7,5 172 tys. ocen
7,5 10 1 172133
7,3 45 krytyków
Pocahontas
powrót do forum filmu Pocahontas

a taka sobie slodka bajeczka o pieknej indiance i dzielnym zdobywcy nowych ziem.. w sumie byloby calkiem niezle, gdyby rysownicy bardziej odrobinke sie postarali:) ( jakby sie nie starali, heh)

ocenił(a) film na 7
witchery

satnohacop...
mi się ten film podobał - kreskówka zawierająca elementy każdego gatunku filmowego, w wydaniu amerykańskim. dla dzieci - w sam raz. interesująca muzyczka, fabuła niezbyt oryginalna - ale umieszczona w ciekawym okresie historycznym, śmieszne postacie...

P.S.
po co mieliby się jeszcze bardziej starać - ja nie mam im nic do zarzucenia.

Ponk

coz
ale zawsze moze byc lepiej, no nie:) Jak dla mnie, postaci powinny byc bardziej plynne...a wraz z kazdym nowym filmem Disneya robia sie bardzije kanciaste i przez to mniej rzeczywiste...w Pocahontas nie jest jescze tak zle... Wolalabym zeby wrocili do tego co bylo kiedys, gdy postaci byly bardziej ludzkie...ale i tak nie jest zle

ocenił(a) film na 7
witchery

hmmm...
no tak, wraz z postępem techniki postaci kreskówkowe coraz mniej przypominają ludzi - trzeba się z tym pogodzić... ale w pocahontas było to ciekawie zrobione, tak karykaturalnie...

Ponk

no tak..
w sumie to teraz przynajmniej te filmy sa smieszne, dzieki wlasnie tym postaciom. Przynajmniej kilka z nich musi dziwnie wygladac...no i te ich poczciwe minki:)

ocenił(a) film na 7
witchery

ale...
sto razy lepsze to od mangi... takie poczciwe disneyowskie kreskówki są fajne.

Ponk

ale ale
rzeczywiscie..manga to lipa... i nie ma ciekawego przeslania...i te ich oczy:) heh

ocenił(a) film na 7
witchery

najgorsze...
jest to, że dziś już wszystkie krskówki w powoli zbliżają sie do typu mangi.... a szkoda - pierwotna wersja mi się najbardziej podobała - a teraz te postaci są takie... nie wiem jak to powiedzieć...?