PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8712}
7,5 172 tys. ocen
7,5 10 1 171958
7,3 45 krytyków
Pocahontas
powrót do forum filmu Pocahontas

Wybieramy najprzystojniejszego i waszym zdaniem najfajniejszego męskiego typa z filmów Disneya. Oto moje typy:
1. Shang z "Mulan"
2. John Smith z "Pocahontas"
3. Ksiażę Filip z "Śpiącej królewny"
reszta moim zdaniem lekko drewniana, np. taki Eryk z "Małej syrenki" w ogóle nie wiedział co sie wokól niego dzieje...
Zachęcam do zabawy:)

Chimeria

1.ALLADINN ZDECYDOWANIE
2.JOHN SMITH ZASŁUŻYŁ NA DRUGIE MIEJSCE
3.TARZAN JEST FAJNY

ocenił(a) film na 10
friendsfan1

1. John Smith
2. John Rolfe
3. Eryk (Arielka)
4. Filip (Śpiąca Królewna)

ocenił(a) film na 10
holly_bell

1.John Smith !
2. Febus
3.Kokoum

dalej , cudowni są jeszcze Eryk , Fillip ,Tarzan , ale to nie to co JOHN SMITH ! którego kocham ;)

Genialny pomysł z rankingiem ^ ^ gratulejszyn.
Ale ogólnie faceci disneya są poprostu boscy ^ ^

cokecherry3

hm... :D

1. zdecydowanie Książę Eryk :D
2.Alladyn
3.John Smith
4.Phoebus
5.Kapitan Li Szang
6.Książę Naveen

i tam jeszcze paru by sie znalazło xD
w zasadzie wszyscy "księciowie" mają swój urok :D
no a tak jeszcze poza Disney'em to Miguel z "Drogi do El Dorado" :D

ps: podejrzewam,ze wiekszosc z nas ma tu około20 lat xD łącznie ze mna xD pieknie :D takie stare,a jeszcze w bajkach siedzą xD ale chyba wole bajki ;D

lady_akira

Alladyn i Eryk z Małej syrenki. Dałabym jeszce Dymitra z Anastazji, ale to nie jest Disney. No i Bestia przed przemianą:)

ocenił(a) film na 10
lady_akira

Jak dla mnie to:
1. John Smith oczywiście
2. Naveen
3. Bestia jak już nie był Bestią ;)
4. Alladyn
Ach, jakby można było dodać Dymitra z Anastazji.... Ale wiem, wiem, to nie jest Disney.

ocenił(a) film na 10
lady_akira

Jak dla mnie na pierwszym miejscu jest zdecydowanie John Smith z 'Pocahontas'. Później mam ustawionych tak:
2.Filip ze 'Śpiącej Królewny'
3.Eryk z 'Małej Syrenki'
4.Shang z 'Mulan'

lady_akira

Jak wiele osób - Simba.
A czy ktoś wymienił Delberta Dopplera z Planety Skarbów ;)

nieztejepoki

1. Dymitr <3 yeaahh.;D
2. John Smis z pocahontas
3. John Rolf z pocahontas ;D

a z kobiet anastazja późniejpocahontas i mulan.;D
a najbardziej smieszna postac to smoczek z mulan"ale ja nie robie jezyekiem tak" :d hahaha

ocenił(a) film na 10
lady_akira

1. John Smith i Aladyn (nie mogę zdecydować, którego wolę, dlatego obaj są na 1. msc)
2. Tarzan

A tych książąt czyli Filipa, Eryka, tego od kopciuszka to nie znoszę... są jacyś tacy... zniewieścieli... Jako książę jedynie Naveen trzyma poziom. No i bestia jest fajny, ale to bardziej z charakteru bo nie podoba mi się jego ludzka postać.
A z nie-disney'owskich filmów to najbardziej kocham Sindbada! Fajny jest też Miguel z Drogi do ElDorado no i oczywiście Dymitr z Anastazji!

ocenił(a) film na 9
mirane

No to jeżeli jedziemy ze wszystkich bajek, nie tylko Disneya to zdecydowanie naj był Mustang z Dzikiej Doliny :) Tak, tak, zoofilia pełną parą, ale co poradzić ;P Potem John Smith za męskość w ogólnym znaczeniu :) Kovu następny- za dawkę buntu i takiego zakazanego, złego owocu... mniam ;] Simba był sexi tylko w 1 części, bo potem zrobił się tatuśkowaty i jego głos mi się nie podobał ; / Phoebus też spoko za poczucie humoru i lekkość życia :) tylko broda mi przeszkadzała ;P No i oczywiście Hercules ["tzn, Muscules" ;], taka męska 'cnotka niewydymka' ale jakoś podchodzi :) No i mięśnie robią swoje ;] szkoda, ze nie pokazali kaloryferka :P
(Kokoum również miał coś w sobie, ale takie coś na jedną noc, ew na tydzień ;P)

ocenił(a) film na 9
kaja20maj

Nie jestem zwierzęciem, ale reszta cech pasuje. Chcesz moje GG? :)

ocenił(a) film na 5
lady_akira

Wszyscy są przystojni ale wg mnie:
1. Alladyn
2. Phoebus
3. John Smith

ocenił(a) film na 10
lady_akira

1.Herkules
2. Chang (mulan)
3.Smith
4.Phoebus (dzwonnik z notre dame)

użytkownik usunięty
lady_akira

Jeśli chodzi o rysunkowych mężczyzn, to zawsze bardzo podobał mi się Goku z Dragon Ball xD ale skoro to ma być Disney'owski facet to wybieram Johna Smitha z Pocahontas. :)

lady_akira

1. Shang z Mulan, bezapelacyjnie najgorętsza postać Disneya!
2. Bestia;] Mmmm.

lady_akira

Zdecydowanie John Smith z Pocahontas - jak byłam mała zakochałam się w nim :))

lady_akira

1. Bestia z "Piękna i Bestia" :) i przed i po przemianie
2. John Smith z "Pocahontas"
3. Milo "Atlantyda zaginiony ląd"

ocenił(a) film na 10
pattaa_s6

1. JOHN SMITH- po prostu za całokształt (męskość, spryt, oczy, kompas ;P), a w dodatku kochał Pocahontas... po prostu ideał ;)
2. Simba- może jestem zoofilką, ale "przystojny lew" wygrywa
3. Gapcio z " Królewny Śnieżki"- może mało męski, ale kompletnie rozbrajający.... kocham go :)

no ewentualnie Chip i Dayle- są tacy śliczni, że moje wiewiórki noszą ich imiona =)
normalnie zoofilka do kwadratu- nie osczędzi nawet malych wiewiórek ;)

a tak w ogóle to albo John Smith albo Włóczykij ( ale to n ie Disney- wiadomo)....szkoda, że są animowani ;(

lady_akira

1. Skaza (Król Lew)
2. Shang (Mulan)
3.Eryk (Mała SYrenka) /Filip ( Spiąca Królewna).

Thomas z Pocahontas też był ciekawy swoją drogą.

ocenił(a) film na 8
lady_akira

1.Bestia - jest najfajniejszy, a po przeobrażeniu najprzystojniejszy. Bella to ma farta...
2.John Smith i Shang - obaj na równi i tylko w pierwszej części.
3.Naveen - tak to się pisze? Mniejsza z tym, ma super akcent i po ang i po polsku ;))
4.Hades - wiem wiem ;P

Prócz tego zaczyna mi się podobać Flynn z Zaplątanych. ;)

ocenił(a) film na 8
Megara

Jak mogłam zapomnieć o Tarzanie? Na filmie jak byłam mała płakałam 2 razy, a Tarzana ubóstwiałam. Taki milczek, z sercem we właściwym miejscu i za to go kocham. ;) Dodaje go na drugie miejsce, przed Shangiem i Johnem.

ocenił(a) film na 9
Megara

OO jaki fajny temat, dziś jak miałam okienko między zajęciami to postanowiłam się wypowiedzieć jak przyjadę do domku no i wreszcie mogę to uczynić.
Tak całkiem serio na pierwszym miejscu to tak :
1. Dymitr z "Anastazji" - wiem że nie jest z disneya ale normalnie go kocham, patrzy na tą Anię tak że ach...i do tego fajny z niego facet
2. John Smith z "Pocahontas", no i Phoebus z "Dzwonnika" są pociągający, przystojni i po prostu chce mi się oglądać te bajki głównie ze względu na nich
3. A tutaj to nie wiem Alladyn też ładny ale taki dzieciak trochę, Tarzan też niczego sobie ale nie ma już tego czegoś, no Cuzko jest w dechę, no bestia po przemianie też całkiem całkiem, no może jeszcze ten książe ze śpiącej królewny troche i ewentualnie Eryk z syrenki a reszta to nie za bardzo męska

A ze zwierzaków to bezkonkurencyjny jest przystojny lew czyli Simba

A Shang czy Rolf, to nie wiem do czego tu się przewijały te postacie, chyba jakaś pomyłka bo w ogóle nie są przystojni, już bym wolała Quasimoda ;P

ocenił(a) film na 8
lady_akira

1. Phoebus
2. Adam (z Pięknej i Bestii)
3. John Smith
4. Filip
5. Eryk

lady_akira

Dla mnie na pierwszym miejscu zdecydowanie Jim Hawkins z Planety Skarbów! Co prawda dosyć młodziutki, ale według mnie ma zadatki na świetnego faceta :)
Poza tym Shang z Mulan i Phoebus z Dzwonnika z Notre Dame.

ocenił(a) film na 10
lady_akira

Oooo... jakbym mogła to bym wypisała wszystkich na jednym miejscu =]
1. John Smith
2. Kokoum (ah ta jego boska klata i obezwładniające spojrzenie, a do tego głos =D)
3. Li Shang i Książe Filip (boski głos podczas śpiewu)
4. Adam z Pięknej i Bestii (boski w całej okazałości - mam na myśli jako człowiek)
5. Timon, Pumba i rozbrajający Kaczor Donald! =]

Ogólnie to do końca nie jestem pewna czy w takiej kolejności na pewno ich widzę, bo jak już napisałam wcześniej umieściłabym ich wszystkich razem pod numerem 1 =]

ocenił(a) film na 9
SonYume

No, mój ranking chyba jest nieco inny...

1. Phoebus (czy jak tam kto woli Febus) z Dzwonnika, ale nie z sequela.
2. John Smith, również pomijając kontynuację
3. A, to zostawię puste miejsce. :D Bo to ranking panów z Disneya. :D Bo ten, dla którego jest to miejsce, jest z filmu innej wytwórni. :D

ocenił(a) film na 9
lady_akira

1. Alladyn
2. Phoebus (jebus xd)
3. John Smith

Alladyn wymiata ..!

ocenił(a) film na 9
Elektra122

Jebus?? Hej, to moje określenie na niego! :D No, chyba, że pod tym nickiem kryje się ktoś z moich znajomych. :D

ocenił(a) film na 10
lady_akira

1. Aladyn ;) czasami mam ochotę się popłakać kiedy śpiewa "A Whole New World" :D i ten uśmiech ;)
2. Kovu! Kocham go ;)
3. Kuzko jest boski ;)
4. Filip jak byłam mała to bardzo go lubiłam ;)

ocenił(a) film na 10
enjoyy

Boże jak mogłam zapomnieć o Quasimodo! (Kwaziu :P) Może nie jest ładny ale jest taki fajny :D. Też chce być dzwonnikiem! Plus jeszcze Bajer z Olivera i Spółki bo miał to "coś".

ocenił(a) film na 10
enjoyy

Dimitr, Dimitr, Dimitr! Wprawdzie nie Disney, ale bajka ;) Ubóstwiam go.
A tak rankingowo, to chyba tak:
1. Kovu xD
2. Alladyn
3. John Smith
4. John Rolfe
5. No i jeszcze Bestia jak już nie był Bestią ^^

ocenił(a) film na 10
enjoyy

Ok pisze tu ostatni raz bo się rozpiszę itd. ale na miejsce w moim rankingu zasługuję jeszcze pewien pan z Dzwonnika :D. I nie! To nie jest Phoebus! On jest daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleko poza tą 7. No więc chodzi o.... Clopina! Wiem że to może być głupie ale on był ładny i tak śpiewał ;). Fakt chciał zabić Kwazia ale też chciał zabić boga słońca więc wybaczę ;). więc mój ranking wygląda tak:
1. Aladyn
2. Kovu
3. Kuzko :)
4. Clopin (no wg. mnie zasługuję na 4 ;))
5. Kwaziu :D
6. Bajer
7. Filip