6,9 136 tys. ocen
6,9 10 1 135764
6,5 53 krytyków
Pod Mocnym Aniołem
powrót do forum filmu Pod Mocnym Aniołem

U-wiel-biam ten film. Nie widziałem go nie lubię Więckiewicza, ale uwielbiam ten film całkowicie i ponad wszelkimi podziałami.
Pilch w najlepszym wydaniu.
Gdyby ktoś jeszcze podjął się zekranizowania Miasta Utrapienia to chyba rozpłynąłbym się z rozkoszy.

Maly_Dzielny_Parowozik

Uwielbiasz film, którego nie widziałeś?

sternik_

Nie ma się co oburzać. Moim ulubionym filmem jest "Zemsta grafenu" z 2025, w osobistym TOP3 zaraz po "Co mi zrobisz jak mnie oglądniesz" z 2030 i "Obamie" z 2021 roku. Niestety nie mogę dodać ich do ulubionych, bo Filmweb jest opóźniony i (o zgrozo!) jeszcze nie umieścił ich w bazie. Szkoda, bo dałbym ocenę 11/10 i dowalił do kompletu czerwone serducha.

urorno

Żebyś tylko dożył ich obejrzenia ;)

ocenił(a) film na 8
Maly_Dzielny_Parowozik

Nie rozumiem jak możesz ''U-wiel-biać'' film którego nie widziałeś możesz '' U-wiel-biać'' zwiastun albo plakat ale nie film którego nie widziałeś

użytkownik usunięty
Maly_Dzielny_Parowozik

To ja ci od razu odradzę. Jeśli faktycznie czytałeś Pilcha, a nie jesteś prowokatorem, to nie łudź się, że obraz Smarzowskiego oprócz popsucia ci frajdy z książki zrobi cokolwiek innego i że będzie to jeśli już będzie, to coś pozytywnego. Zostań przy swoim. Przy tym co sobie już pięknie swym umysłem, wyobraźnią namalowałeś. Smarzowski ci jeno zapaćka ten obraz plamami smaru i pijackich rzygowin.

ocenił(a) film na 6

@wubeEN
Dobre filmy oglądasz, pisać potrafisz - trollem więc nie jesteś. Naprawdę chce Ci się poświęcać tyle uwagi czemuś czego nie lubisz? Odpuść stary, szkoda życia.

użytkownik usunięty
trayleer

Nie rozUMISZ :P Ja mam nierówno pod sufitem i lubię się kłócić, i besztać. :-)

Paranoja maniakalno depresyjna,wie ze jest nienormalny i jeszcze go to bawi.
A besztac to mozesz sam siebie.Chyba nie ludzisz sie ze ktokolwiek traktuje twoje wpisy serio.

użytkownik usunięty
patgol

A ty co, kolegów nie masz, żeś się do mnie przyp..ił? Jesteś tak skrajnie żałosny, że nawet nie dostrzegasz tego jak jawnie kompromitujesz się nie wyłapując prostego żartu. Jesteś aż tak skończonym debilem, że uwierzyłeś w to, co wyżej napisałem? Tylko nie wymyślaj mi tu jakiś kretyńskich wytłumaczeń. Zostałeś przyłapany na debilizmie.