Pod kluczem

Lockdown
2000
7,0 2,1 tys. ocen
7,0 10 1 2092
Pod kluczem
powrót do forum filmu Pod kluczem

:)

ocenił(a) film na 9

Film SUPER!! W ciekawy sposób pokazuje jak przyjaźń 3 ziomków zostaje wystawiona na próbę w więziennych realiach.Dziwne, że nigdy wcześniej o nim nie słyszałam .
Polecam...

ocenił(a) film na 8
*_* principessa

Ja również usłyszałem o nim dopiero po znalezieniu w gazecie z programem i poczytania na filmweb. Naprawdę warto obejrzeć mimo takiej konkurencji filmów więziennych

ocenił(a) film na 9
*_* principessa

Nie ma co świetny film który fantastycznie ukazuje jak można trawić niewinnie do pierdla przez zemstę drugiej osoby i jak wiezienie zmienia ludzi,oprócz tego widzimy jak niektórym dopisuje szczęście kiedy innym dopisuje same nieszczęście trafiając jak tu jeden z bohaterów do celi z niewyżytym nazistom i chodź oczywiście film na 9/10 to jednak jak już ktoś napisał jest kilka faktów które są przesadzone chodzi mi tu że cała trójka trawiła do kicia mając alibi i mając dowód w postaci kamer które przy tych szybkich barach są zamontowane,ale ja skupiłem się na ocenie tego co widziałem na ekranie i przyznam że chodź łatwo zrozumieć ten film to jednak nie oznacza to że jest to film bez przekazu i z słabą fabułą bo jest na odwrót.Również gorąco polecam ten film i pozdrawiam!!!