PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=465912}
5,7 378  ocen
5,7 10 1 378
Pod osłoną nocy
powrót do forum filmu Pod osłoną nocy

Nie przypuszczalem że film okaże się taki rewelacyjny prosta fabuła a kino trzyma za gardło jak cholera i nic mu wiecej nie potrzeba walka o przetrwanie by przeżyć .Kino łatwy schematów uciekaj ,uciekaj i nie daj się złapac .Rozczarowala mnie końcówka nawet byłem pewny że bedzie zakonczenie inne , Nie bedę pisał jak się skonczył film bo jest to nie mile nie powiem też tak ja widział bym zakonczenia . Dziwi mnie w w filmie "Przesladowca " w pierwszej częsci tam tez nie pokazno twarzy tego przesladowcy wiem że pokazli tylko jego tyl i byl to taki obleśny facet tu samo przez film nie widzeliśmy my twarzy prześladowcy .Nie powiem że to bylo zle nawet pozytywne tylko nie wiem jak to określić czy zawsze nie pokazują twarzy prześladowców w tirach ? Podsumuwując film trzyma za gardlo jest prosty nic tu nie ma tworczego . a oglądna się znakomicie 10/10

ocenił(a) film na 10
kinoman1985

Zgadzam się , bardzo dobry film , zasłużone 10/10 , wprost uwielbiam takie filmy, a ten spełnił 100% moje wymagania

tsubasa182

Wiem że nie dotyczy się to filmu ale czy to nie jest troszki podobne do książki Jamesa Grippando?? tytuł "Pod osłoną nocy"

Pytam się bo teraz dopiero przeczytałam książkę a film chciałabym zobaczyć bo super jest ta książka

ocenił(a) film na 10
stokrotka251

zobacz zobacz na prawdę warto