kazdy juz zapewne wie jaka :P oczywiscie prosba o tytul kawalka , jak rymowali w kuchni i weszla zona Key'a ;) zna ktos moze??
bardzo dobry film! 8pkt. i odrazu do ulubionych leci :)
ta piosenka to "Eat your shit Peja and other pseudomusicans". Film byłby lepszy gdyby wymienić w nim te żałosną muzykę a raczej pseudomuzykę na normalną, prawdziwą. Ale czego się spodziewać po biznesie hiphopowym, gdzie każdy muzyk to rasowy złodziej utworów białych artystów.
Kolejne dziecko NEO które znalazło się w nie odpowiednim miejscu. Pamiętaj chłopczyku że tu się dyskutuje o filmach i muzyce a nie obraża użytkowników. Jak podrośniesz i to zrozumiesz to pogadamy.
Kolejny ignorant, który jest zapatrzony tylko w jeden rodzaj muzyki i wymądrza się, prawdopodobnie nie wiedząc nic na temat danej muzyki. Lepiej poświęc czas na naukę zasad interpunkcji, a nie na pieprzenie głupot na publicznym forum. To taka rada od "chłopczyka" dla Ciebie panie "ja wiem wszystko najlepiej, moje poglądy są najlepsze i tylko mój gust jest dobry, a to co inni lubią to jest gówniane i chrzanic ich, i najlepiej do gazu z nimi". :)
Weź pod uwagę że ja tylko wyraziłem swoje zdanie na temat tych wszystkich pseudo artystów, a nie o ludziach którzy się nimi jarają. Więc po zapoznaniu się z twoim pierwszym postem... "obaj jesteście żałośni, nic więcej nie trzeba dodawac."
To ta łatka jaką mi właśnie starasz się dokleić - "ja wiem wszystko najlepiej, moje poglądy są najlepsze i tylko mój gust jest dobry, a to co inni lubią to jest gówniane i chrzanic ich, i najlepiej do gazu z nimi" chyba jednak bardziej pasowałaby do ciebie :)
"Lepiej poświęc czas na naukę zasad interpunkcji, a nie na pieprzenie głupot na publicznym forum."
A ty zamiast pisać takie śmieszne posty, zawsze możesz poświęcić ten czas na napisanie petycji do administracji filmwebu żeby zatrudnili profesora Miodka jako weryfikatora, który będzie sprawdzał osobiście wszystkie posty i decydował czy się nadają czy nie.
A tak poza tym, to pamiętaj że znajomość zasad interpunkcji nie jest wcale wyznacznikiem czyjejś inteligencji. Np wielu matematyków ich nie zna, bo do niczego nie są im potrzebne. Dlatego proponowałbym wstrzymać się na następny raz z podobnymi komantami, bo to zwykła dziecinada. Pozdro
Wyzywasz raperów od pozerów gadających do sampli. Widać nic o nich nie wiesz, sam prowokujesz ludzi wchodząc tu wypisując takie głupoty ile ty masz lat dzieciaku ? Co myślisz że dostaniesz pochwałki fanie metaliki, ave człowieku. Idź se sklep za sklep lepiej więcej pożytku z tego będzie, okruszku palestyński. Jesteś ignorant i lewak do tego. idź pomachaj sobie główką do swojego ulubionego kawałka. A od raperów się odp***ol młokosie. Lecz Kompleksy to nie boli. Widać dziecko Neo no ba.
Jesteś po prostu miękkim wackie_m robiony, dlatego się podniecasz byle pozerem. Sam pewnie jesteś piwniczniakiem co to nagrywa swoje pseudo rymy. Widziałem już takich pajaców wielokrotnie.
http://www.youtube.com/watch?v=Y5lm3OXHKyc
"Jesteś ignorant i lewak do tego. idź pomachaj sobie główką do swojego ulubionego kawałka."
Widać że jesteś za tęp_y żeby pewne rzeczy zrozumieć. Zresztą komu bliżej do lewaka ciołk_u? Bo to za komuny właśnie była cenzura i zakaz jakiejkolwiek krytyki, który jak widać usilnie starasz się tu wprowadzić. Jeśli się nie potrafisz pogodzić z faktem że niektórzy ludzie mogą mieć inne zdanie niż ty - to się wyp_erdol w kosmos.
"A od raperów się odp***ol młokosi_e"
To ich rapowanie to zwykłe popie_rdywanie,
A tak w ogóle to muszę ci przyznać że masz grypserę niezłe opanowaną. Normalnie twoje tekściory powaliły mnie na koła "tranbanta". "Idź se sklep za sklep lepiej " Rozpier_oliłeś tym moje nadgarstki chłopaku. Ciekaw jestem czy sam wiedziałeś o co ci chodzi czy tak tylko sobie pisałeś oby pisać :)) Posłuchaj lepiej dobrej rady i nie odpisuj już więcej w tym temacie bo naprawdę niezły obciach sobie robisz.
ale to że jesteś frajer to nic tego nie zmieni nie wiem ile bys sie nei napocil i jak nie sformuował własnej wypowiedzi prawiczku umysłowy. Zdałeś mature czy tylko na takiego wyglądasz sieroto.
ok, więc ja też wyrażę swoje zdanie:
Pieprzyc przecpanych brudasów, drących mordy do mikrofonu.
W końcu zaczynasz gadać o muzyce, a nie o użytkownikach których nigdy na oczy nie widziałeś.
"pieprzyc"
To akurat masz prawo robić z kim i czym chcesz.
"przecpanych"
Tak jak by raperskie niggery nie były przećpane hahaha, nieźle się uśmiałem.
"brudasów"
Odsetek brudasów wśród metali jest taki sam jak w każdej innej subkulturze, w tym i hip-hopowej. Jedyny chyba wyjątek stanowią pankole (anarchiści), ale ci z metalami nie mają nic wspólnego. Zresztą nie wiem nawet skąd to skojarzenie bo jeśli chodzi ci o długie włosy, to idąc dalej, można by powiedzieć że wszystkie kobiety to brudaski, bo też takie mają.
"drących mordy do mikrofonu"
Też bzdura kompletna. Metal jest sto razy bardziej zróżnicowany niż rap. Od spokojnych ballad do tak jak to stwierdziłeś "darcia mordy". Ale to już jest dla totalnych hardcorowców, tak samo jak N.W.A. w rapie. Zresztą w porównaniu do większości raperów to członkowie kapel metalowych są wielkimi artystami, bo tworzą swoją muzykę sami od podstaw grając na instrumentach, a nie sklejają ją na komputerku z kradzionych sampli.
Zadam Ci jedno proste pytanie. Co mnie to obchodzi? Ja tylko wyraziłem swoje zdanie :)
ale żeby nie było, że jestem kretynem który "trzepie sobie" słuchając jednego gatunku muzyki, to lubię rock i różne jego odmiany (oprócz tych drących japy) i szczerze nie obchodzi mnie kto czego słucha, póki nie zacznie gadac głupot z palca wyssanych na temat mojego ulubionego rodzaju muzyki (tak, gadasz głupoty z palca wyssane, ale już nawet mi sie nie chce wskazywac Twojej ignorancji). Słucham głównie rapu, czasami rocku, ale nie wypowiadam się źle o popie, innym country czy nawet disco polo. I nawet nie widzę celu robienia czegoś takiego. No chyba, że ktoś jest żałosnym człowiekiem, którego jedyne zajęcie w życiu, to wszczynanie kłótni i pisanie komentarzy w stylu "ale ch****we g***o". No ale to każdy potrafi.