Pod prąd

Hustle & Flow
2005
7,3 4,9 tys. ocen
7,3 10 1 4888
6,5 4 krytyków
Pod prąd
powrót do forum filmu Pod prąd

po co ten happy end? tak to by był dobry film a tak wygląda dużo słabiej.a tak w ogóle to ten film pokazuję jak słabą muzyką jest crunk.niema nawet porównania do rapu z East Coast

lechu1017

to nie bylo takie zwyczajny Happy End, Skinny mu nie pomogl, lecz sam a dokladniej Mola i reszta ekipy pomogla mu by zostac uslyszanym w radiu

ocenił(a) film na 9
lechu1017

A czemu juz zamykasz ta historie ? Moze po wyjsciu z paki Skinny nakazał go załatwic. Przykladow zemsty wsrod raperow daleko szukac nie trzeba , i to w realu. Mam namysli 2Paca

lechu1017

O nie... znowu ktoś będzie się rozwodził nad tym beznadziejnym Dwupakiem :) Jak można się nie śmiać z typa który w momencie śmierci miał na sobie złotą zbroję?

ocenił(a) film na 9
Kali_12

A czy ja mowiłem cos ze lubie 2Paca?ZJa tylko stwierdziłem fakt ze zginoł bo ktos pragnoł zemsty i uwazam ze historia przedstawiona w hustle & flow mogła by sie skonczyc podobnie dlatego nie nazwał bym tego zakonczenia totalnym happy endem. Ja tam rapem sie nie jaram i znam sie tylko troche na tej muzyce wiec nie wyrokoj ze bede sie nad nim rozwodził , wyglada na to ze ty wiesz o nim wiecej niz ja i ty bardziej sie rozwodzisz bo ja tylko napisałem ze zginoł a ty jeszcze dodałes w co był odziany w momencie smirci

lechu1017

Akurat nim się wcale nie jaram, mój koleżka cały czas o nim gada, wstyd mu się przyznać ale pewnie wierzy że on wciąż żyje, jak Elvis lol. A co do filmu to w pełni się z tobą zgodzę.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
Kali_12

Ziom co ty bredzisz pack przed śmiercią nie miał zadnej złotej zbroji został zabity i nie zyje - koniec tematu !!! Nie ma żadnego Tupac Resurection !!!!!!

ocenił(a) film na 8
mAster_Z

Były tam jakieś dowody że pack zyje ale to było 2 , 3 lata temu więc nawet gdyby wówczas żył to już go w śród żywych nie ma !!!