PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=686778}

Podróż na sto stóp

The Hundred-Foot Journey
2014
7,2 45 tys. ocen
7,2 10 1 44767
5,9 8 krytyków
Podróż na sto stóp
powrót do forum filmu Podróż na sto stóp

czy warto

ocenił(a) film na 7

Czy warto wybrać się na ten film do kina? :D Bo najgorsze to wyjść z sali rozczarowanym ;)

ocenił(a) film na 4
aggiee

Film prosty jak budowa cepa. W dodadtku zrobiony po bollywoodzku, nie tylko za sprawą dużej ilości hinduskich aktorów (ach te fajerwerki :D). Słodko, romantycznie i przewidywalnie, więc raczej nie warto. Chyba że masz potrzebę na obejrzenie takiego filmu ;) A wyjście z sali rozczarowanym wcale nie jest najgorsze.

ocenił(a) film na 8
aggiee

Posłuchaj jesli lubisz przyjemne filmy o pięknym krajobrazie, egzotycznym klimacie, muzyce, pysznej kuchni i doskonałej grze aktorskiej to bardzo ci polecam! Bylem wczoraj z dziewczyna w kinie i byliśmy - jestesmy zachwyceni Polecam!

aggiee

Film lekki i przyjemny, w sam raz na lato. Znakomita Helen Mirren i pyszne zdjęcia. Zdecydowanie miło mnie ten film zaskoczył, bo nie spodziewałem się zbyt wiele. 7/10 ;)

aggiee

Nie polecam....Wiązałam duże nadzieję z tym filmem i szłam do kina z ogromną przyjemnością, a fabula okazała się straszliwie nudna. Ja lubię kino bollywodzkie, ale to co zobaczyłam na ekranie... rozczarowałam się;/ Helen Mirren odrobine ratuje film i dlatego dałam 5 pkt.

ocenił(a) film na 6
aggiee

Film jest zbyt lekki .. A własciwie lekko nudny. Banalna historyjka z cyklu film disneya w kinie rodzinnym na niedzielne przedpoludnie. Chyba 6 ktore dalem bylo na wyrost.

aggiee

Byłam dzisiaj i dostałam to czego się spodziewałam - film lekki, przyjemny, trochę romantyczny, trochę humoru. Widoki są przepiękne, gra aktorska i muzyka na plus. Jakichś rewelacji nie było ale mile spędzony czas w kinie owszem :)

aggiee

przyjemnie się ogląda :) w sam raz na lato... lepiej tylko do kina nie iść na głodniaka

ocenił(a) film na 7
patty2_p

Ciepły, pogodny film, który naprawdę warto obejrzeć. Ps. Może i jest banalny, ale ta banalność urzeka :)

aggiee

Przede, przede wszystkim naprawdę wspaniała gra aktorska. A jeżeli uwielbiasz bollywodzkie klimaty to tym bardziej polecam:) Mnie ten film oczarował po prostu.

ocenił(a) film na 7
asusRM

Dzięki za odpowiedzi ;) Byłam wczoraj w kinie i ogólnie jestem zadowolona, film bardzo "ciepły" i rodzinny. Na plus widoki we Francji i trochę francuskiego języka. Nie jest to bardzo ambitne kino ale po ciężkim dniu przyjemnie się ogląda.