Czy warto wybrać się na ten film do kina? :D Bo najgorsze to wyjść z sali rozczarowanym ;)
Film prosty jak budowa cepa. W dodadtku zrobiony po bollywoodzku, nie tylko za sprawą dużej ilości hinduskich aktorów (ach te fajerwerki :D). Słodko, romantycznie i przewidywalnie, więc raczej nie warto. Chyba że masz potrzebę na obejrzenie takiego filmu ;) A wyjście z sali rozczarowanym wcale nie jest najgorsze.
Posłuchaj jesli lubisz przyjemne filmy o pięknym krajobrazie, egzotycznym klimacie, muzyce, pysznej kuchni i doskonałej grze aktorskiej to bardzo ci polecam! Bylem wczoraj z dziewczyna w kinie i byliśmy - jestesmy zachwyceni Polecam!
Film lekki i przyjemny, w sam raz na lato. Znakomita Helen Mirren i pyszne zdjęcia. Zdecydowanie miło mnie ten film zaskoczył, bo nie spodziewałem się zbyt wiele. 7/10 ;)
Nie polecam....Wiązałam duże nadzieję z tym filmem i szłam do kina z ogromną przyjemnością, a fabula okazała się straszliwie nudna. Ja lubię kino bollywodzkie, ale to co zobaczyłam na ekranie... rozczarowałam się;/ Helen Mirren odrobine ratuje film i dlatego dałam 5 pkt.
Film jest zbyt lekki .. A własciwie lekko nudny. Banalna historyjka z cyklu film disneya w kinie rodzinnym na niedzielne przedpoludnie. Chyba 6 ktore dalem bylo na wyrost.
Byłam dzisiaj i dostałam to czego się spodziewałam - film lekki, przyjemny, trochę romantyczny, trochę humoru. Widoki są przepiękne, gra aktorska i muzyka na plus. Jakichś rewelacji nie było ale mile spędzony czas w kinie owszem :)
Ciepły, pogodny film, który naprawdę warto obejrzeć. Ps. Może i jest banalny, ale ta banalność urzeka :)
Przede, przede wszystkim naprawdę wspaniała gra aktorska. A jeżeli uwielbiasz bollywodzkie klimaty to tym bardziej polecam:) Mnie ten film oczarował po prostu.