SPOILER
Nudny i bez sensu. Cała jego "niezwykłość" polega na fabule. Szkoda tylko, że jest to dramat a nie sci - fi. Prawdopodobieństwo na znalezienie jednego człowieka po tylu latach
na drugim końcu świata i to jeszcze tak, żeby było widać jego stopę to jak wygrać pod rząd kilka szóstek w totka. Poza tym dzieci nie mogły urodzić się bez wad genetycznych
jeśli spłodził je syn własnej matce, nie wspominając w jakich warunkach dorastały w brzuchu matki. Jedyne co powstrzymało mnie przed wyłączeniem tego filmu w środku to
to, że będzie miała dobre zakończenie. Niestety nie spodziewałem się filmu sci fi tylko dramatu. 4/10
Dlaczego sci-fi..? Sci-fi byłby jeżeli przenosiłaby się w czasie, albo spotkała UFO itp..a tu nic takiego nie było. Piszesz, że nie możliwością jest spotkanie człowieka po latach na drugim końcu świata jest nie możliwe, a w sumie dlaczego niemożliwe..? Mój znajomy wyjechał do Wrocławia, a jest z pomorskiego i spotkał tam kolegę z pracy..nie umawiając się z nim. Jest to dziwne, ale bez przesady, że niemożliwe.
Tak samo dzieci z kazirodczych związków, owszem jest duże prawdopodobieństwo tego że dziecko może urodzić się niedorozwinięte z wadami genetycznymi, ale nie koniecznie..może tez urodzić się zdrowe dziecko. A warunki w jakim dorastały w brzuchu matki, to pewnie dużo kobiet tak nosiło dzieci np podczas II wojny światowej, w obozach, ile dzieci powstało z gwałtów i tu na pewno nie każde po mimo złych warunków rodziło się chore..Życie czasami pisze dziwne scenariusze i kto wie, czy jakaś kobieta na świecie czegoś takiego nie przeżyła. Najmłodsza matka świata miała 5 lat i 8 miesięcy, dużo osób powiedziało by niemożliwe..a jednak to prawda.
''Poza tym dzieci nie mogły urodzić się bez wad genetycznych ''
Bzdury. Przypadki kazirodztwa zdarzają się często, że wysnuwasz taki wniosek? Na jakiej podstawie twierdzisz, że obowiązkowo dzieci musiały mieć wady genetyczne? W niektórych cywilizacjach było to wskazane np. Egipt faraonów. Wielu władców płodziło dzieci z siostrami, które to dzieci stawały się późniejszymi władcami. Czy każdy faraon w takim razi narodzony z takie związku miał wady genetyczne? Jeśli tak to dlaczego wiele zbadanych dzisiejszą techniką mumii przeczy tej teorii? Dlaczego brak o tym zapisków w źródłach?
Spotkała syna po ok. 20 latach od ostatniego spotkania. Niemożliwe? Ja spotkałem znajomego, którego poznałem w jednym kraju nad Morzem Śródziemnym po ok. 10 latach w kraju na północy Europy, całkiem przypadkiem.