PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=820155}

Pogromcy duchów. Dziedzictwo

Ghostbusters: Afterlife
2021
6,2 20 tys. ocen
6,2 10 1 20146
5,8 32 krytyków
Pogromcy duchów. Dziedzictwo
powrót do forum filmu Pogromcy duchów. Dziedzictwo

Trevor i Lucky

ocenił(a) film na 7

nawet się nie pocałowali. Trochę dziwne jak na chemię jaką reżyserzy chcieli przekazać widzce takiej jak ja.

Ogólnie spoko film. Przyjemny. Totalnie nie zauważyłam Weaver, a obsada mówi, że ona tam jest. Czekałam na piosenkę przez cały film, żeby ją usłyszeć na sali kinowej (swoją drogą, pustej. cała sala dla mnie) i pojawiła się dopiero na końcu kiedy trzeba wychodzić z kina. Ogólnie na film poza tym, że ciekawa byłam tej części bo lubię lata 80 i Ghostbusters, klasyki, to szłam dla Finna, żeby zobaczyć jak sobie poradzi. Pewnie wiedziałabym więcej, gdyby film nie był w wersji dubbing. Teraz trzeba czekać aż ktoś wrzuci na jakiegoś Netflixa czy coś i pooglądać bez dubbingu, z napisami w oryginale.

Takie jest moje zdanie. Róbcie z nim co chcecie.

ocenił(a) film na 8
Ferfocel

Przecież film jest dostępny w kinach również z napisami

ocenił(a) film na 7
dorotagniedziejko1998

Jest ale mi czasowo pasował dubbing

ocenił(a) film na 8
Ferfocel

Jakbyś nie wychodziła z sali przed końcem pierwszych napisów to byś zauważyła Weaver

ocenił(a) film na 10
Johny_Bravo_538

Dokładnie są dwie sceny, druga po wszystkich napisach. Nie rozumiem, to że zaczynają się napisy, wcale nie oznacza że trzeba opuścić sale. Kiedyś mnie jakaś Pani straszyła że po ochronę pójdzie, ale jej głupio było jak się okazało że po napisach była scena, to się schowała jak wychodziłem z sali.

ocenił(a) film na 7
Bon_Jovi

jakby więcej ludzi siedziało a nie tylko ja na sali to bym została. a tak to dziwnie tak, ona już drzwi otwarła i czeka aż się usunę z pola widzenia :D

ocenił(a) film na 10
Ferfocel

Ja czasem sam zostaję i od tamtego wydarzenia, nikt mnie nie zmusza do wychodzenia z sali. Schodzę w czasie napisów do pierwszego rzędu. W środę pracownik kina, tylko pokazał którędy mogę wyjść jak się napisy skończą.

Bon_Jovi

Bo ic ludzie tam pracuja i siedzac tylkiem i to jeszcze jako ostatni im przeszkadzzasz. Oni musza sale sprzatnac po twoim naswinieniu itp. Przed kolejnym seansem albo przed skonczeniem roboty, wiec rusz dupe do domu, a sceny po napisach sobie dzis obejrzyj w necie.

ocenił(a) film na 10
alisspl

Wyobraź sobie, że nie zaśmiecam sali, być może Ty tak robisz i zarzucasz innym, ale to już jest Twoja sprawa. Nie zamierzam opuszczać sali i seansu, tylko dlatego że ktoś się chce wcześniej urwać z pracy oraz że Ty tak mi napisałeś. Po to idę na film, aby obejrzeć go od początku do końca, nie interesuje mnie szukanie w internecie scen po napisach, skoro mogę je obejrzeć w kinie. Jak pisałem wcześniej, nie przeszkadzam, bo schodzę do pierwszego rzędu, więc jeśli chce sprzątać sale, to może.

ocenił(a) film na 7
alisspl

Po to idę i płacę za bilet by iść obejrzeć cały film wraz z napisami. A czy komuś z obsługi się nie podoba trudno..

Ferfocel

Z calego filmu to najlepsze sa wlasnie te sceny po napisach. Ja jako widz oryginalu w latach jego powstania i premiery, to chce ogladac 3 dziadow i 70 letnia pogromczynie Obcego jak biegaja po ekranie i utyskuja na to i na siebie, a nie dzieciaki wymoczki, co to nawet nie wiedza pewnie co to Goonies i ze tak mozna bawic sie w poludniowoamerykanskim miasteczku...

ocenił(a) film na 7
alisspl

to Ty chyba nie wiesz kim są te "dzieciaki" skoro piszesz takie rzeczy... Finn Wolfhard który gra Trevora gra w Stranger Things i on akurat jest tak zajarany tym klimatem Ghostbusters i Goonies podejrzewam bardziej od Ciebie. oglądałam wywiady z tymi "dzieciakami wymoczkami" i np u McKenny widać również że ją to jara na maksa bo od dziecka oglądała z rodzicami Ghostbusters. polecam czasem sprawdzić coś, zanim wypuścisz jakiś szit w eter Internetu.