Pogrzebany

Buried
2010
6,6 63 tys. ocen
6,6 10 1 63040
6,5 23 krytyków
Pogrzebany
powrót do forum filmu Pogrzebany

Jak dla mnie film na bardzo wysokim poziomie. Zakończenie dosłownie wryło mnie w krzesło. Siedziałam przed komputerem i gapiłam się jak głupia bez słowa. Film mną wstrząsnął; mimo że gra jeden aktor, akcja cały czas dzieje się w trumnie, to emocje niesamowite. Sama mam klaustrofobię i myśl, że to mogłoby spotkać mnie, jeszcze bardziej działało na moją wyobraźnię. Szczerze polecam, film naprawdę warty obejrzenia!

ocenił(a) film na 7
anitka91_16

Komputerem, ta?...

_Garret_Reza_

A o stronach z filmami online slyszales?

ocenił(a) film na 7
Sanch

Równie prawdopodobne, co kradzież. Nie wiem tylko, czemu odpowiadasz na pytanie nie do ciebie skierowane.:(

użytkownik usunięty
_Garret_Reza_

Ściąganie czegokolwiek z Internetu jest legalne, więc nie można tego nazwać kradzieżą. Doucz się prawa, zamiast szkalować innych, bo jak na razie jedyne przestępstwo tutaj popełniasz ty, bezpodstawnie oskarżając kogoś o kradzież. Nielegalny jest upload, download jest legalny. Czy to dobrze - możemy dyskutować, nie w tym rzecz teraz. Ja uważam, że dobrze. Ty pewnie myślisz, że źle, wnosząc z tonu twojej wypowiedzi. Ale chociaż możesz mieć własne zdanie na temat ściągania filmów z Internetu, to nie okłamuj innych, rozpowiadając, że jest to kradzież. Proste, cwaniaczku?

ocenił(a) film na 7
_Garret_Reza_

Ta,komputerem...brawo,umiesz czytać!

ocenił(a) film na 7
Detoksynator

Dziękuję.

anitka91_16

Zgadzam się całkowicie. Właśnie wróciłam z kina i jestem pod wrażeniem. A powiedz, jaką wersję filmu ściągnęłaś? Dobra jest?

ocenił(a) film na 8
Faylan

Masakra, co? ;)

p17

No raczej ;) Nie wyobrażam sobie oglądanie jakiegokolwiek filmu w wersji CAM/TS :D Ale tak mi się film spodobał, że mam ochotę obejrzeć go ponownie a nie chce mi się czekać na dvdrip.

ocenił(a) film na 7
Faylan

Jest już wersja R5,czyli jak Dvdrip,tylko audio z kina

Faylan

Oglądałam online, jakość bardzo dobra, napisy też są, więc polecam, jeżeli by ktoś chciał mogę podesłać linka. Nie robię tego teraz bo zaraz zamiast o kradzież oskarżą mnie o promocję strony ;D Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
anitka91_16

zgadzam się :) ja właśnie wróciłam z kina i jestem zachwycona :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Anka_53

Tak zdecydowanie 9/10 dobre kino, główny bohater w swojej roli rewelacyjny aktorstwo przed duże "A" Reynolds się wyrabia i to się chwali.Podczas seansu ten film wzbudzał we mnie wszystkie możliwe emocje przez smutek, radość, strach na ogromnej złości skończywszy. Gratulacje dla reżysera iż udało mu się nakręcić film o "facecie w skrzyni" przy którym widz nie nudzi się nawet prze minutę! Szkoda, że ludzie wolą chodzić na filmy typu "Śniadanie do łóżka" zamiast obejrzeć kawał dobrego kina ( byłam sama z siostrą na sali, z tego co widziałam na wcześniejsze i późniejsze seanse nie było żadnych sprzedanych biletów).

ocenił(a) film na 10
Sorella_filmaniak

Bardzo dobry film. Na początku myślałam że zawieje nudą - bo cóż może się dziać w skrzynce przez ponad godzinę. Myliłam się.
Trochę się rozczarowałam bo myślałam ze jednak go wyciągną, chociaż przeszło mi przez myśl że znajdą zaginionego wcześniej Marka zamiast niego.
Zdecydowanie polecam.

ocenił(a) film na 8
Anka_53

moze byś oznaczyła, że spoilerujesz? :/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Lelson85

Czekałam na ten film odkąd przeczytałam streszczenie i powiem jedno - nie zawiodłam.
Jeden aktor,jedno miejsce akcji a film poprostu ogląda się z zapartym tchem.
Więcej takiego kina.
A ta końcówka...Wow