Pogrzebany

Buried
2010
6,6 63 tys. ocen
6,6 10 1 63040
6,5 23 krytyków
Pogrzebany
powrót do forum filmu Pogrzebany

ALE KWAS

ocenił(a) film na 3

Jestem osobą z niezwykle tolerancyjnym gustem,ale ten film był po prostu kwaśny!!!Byłam w kinie i po prostu sie uśmiałam!!! To jest istna komedia!!Najlepsze było hasło "łan miljon many" powtarzany przez porywacza:)albo telefonistka.. po prostu śmiałam się do rozpuku. Niekończący się tlen, węże,pożar, a koleś wciąż żył. Coś niebywałego.3/10

użytkownik usunięty
Alecia

Może dobrą wentylację miała ta trumna ;) Poza kwestią powietrza i "pożaru" film jest dobry. Ciężki bardzo, ale dobry. W kinie bym nie wysiedział (dziwię się, że trafił do kin, jak dla mnie nadaje się od razu na dvd)

ocenił(a) film na 7

Nie byłam zbytnio przekonana do tego filmu, ale okazało się, że jest naprawdę dobry.
Według mnie zaskakujące zakończenie! Nie wiedziałam , że można nakręcić dobry film , którego akcja rozwija się w wyłącznie jednym miejscu - trumnie.

ocenił(a) film na 1
medina

ten film to totalne nieporozumienie. nie dziwię się tym którzy wyszli z kina...

medina

jak to "zaskakujące zakończenie" ? koleś był pogrzebany w trumnie gdzieś na pustyni ..

ocenił(a) film na 7
Ivvan

Ale byłam pewna, że juz do niego dotarli kiedy rozmawiał z nimi przez telefon ;)

medina

ja też ale tylko przez ten jeden moment ;p ale chyba każdemu było wiadome od początku filmu że mu się nie uda ;)

ocenił(a) film na 10
Alecia

Przepraszam, bo nie rozumiem - uśmiałaś się na TAKIM filmie?!
Człowiek umiera, walczy o życie, płacze, a Ty się ŚMIEJESZ?!
Dobrze, były niedociągnięcia, ale gdyby ich nie było to filmu też by nie było!
Ja szczerze mówiąc nie spodziewałam się że ten film będzie tak dobry i wstrząsający zarazem.
Końcowa scena tak mną wstrząsnęła, płakałam jak jeszcze na żadnym filmie.
Jak czytam, że ktoś się śmiał na tym filmie to aż mi niedobrze, zero wrażliwości.