Niektórych może zaskoczyć moja ocena, lecz ja jestem zaskoczony tym jak film został
oceniony przez niektórych użytkowników portalu. Dałem mu najwyższą notę, ponieważ widać
że film robiony był przy niskim budżecie, a cała akcja dzieje się w jednym miejscu. Mimo to
w filmie NIE BYŁO ani jednego momentu, w którym miałbym ochotę go wyłączyć i obejrzeć
coś innego. Film naprawdę rewelacyjny, polecam! :)
Ja mam inne zdanie co do tego. Było kilka momentów gdzie film był nudny i wystarczyło słuchać aby wiedzieć co się dzieje.
ja również wystawiam bardzo dobre noty, film naprawde mnie poruszył , trzymał w napięciu a zakończenie.. mimo iż przypuszczałem że tak sięto skończy jak się skończyło poprostu mnie zmiażdzyło :)
Zgadzam się film był nagrany w jednym miejscu z jednym aktorem ale przyciąga uwagę i do samego końca nawet nie pomyślałem by go wyłączyć a najlepsza scena to z wężem ja ogólnie dostał bym, wtedy zawału ale pomińmy ten fakt ;p
Ja miałam tak samo. Na prawdę ciężko jest ukazać taką dramaturgię w "jednomiejscowym" filmie. Walka człowieka ze sobą w tak beznadziejnej sytuacji..czasem się zastanawiałam, co ja bym zrobiła na jego miejscu - koszmar. Aktor dobrze odzwierciedlił emocje, szok, rozpacz, wściekłość, smutek. Film naprawdę mnie ruszył, zwłaszcza zakończenie (mimo że w sumie wiedziałam, iż tak będzie). Niektórzy się czepiają ewentualnych niedociągnięć typu nadmiar tlenu czy wąż, ale gdyby nie naginać rzeczywistości w ogóle, to prawie każdy film byłby suchy i oczywisty.
Zgadzam się z tobą całkowicie. Co prawda łudziłam się, że koniec jednak będzie inny, no ale nie zmienia to faktu, że spodziewałam się mniej po tym filmie, a dostałam dużo więcej...
Najbardziej wkurzył mnie ten jego szef... Jak można być tak bezdusznym sukin.... Naplułabym mu w twarz.