Jak się skończyło bo jak zobaczyłam inne dyskusje to nwm czy oglądać do końca :P
ta obejrzy film do końca opłaca się pomimo tego ze film ma duże wymagania bo gra tylko jeden aktor i z tej sytuacji musi być film trzymany pod napięciem jest to duży wyczyn ale końcówka jest taka ze został nie odnaleziony );
i teraz szlak mnie trafił na miejscu!
czy na prawdę nie pojmujecie czegoś takiego jak SPOILER SPOILER SPOILER
to może wam pomogę
Spoiler - jest niepożądaną informacją o szczegółach zakończenia utworu literackiego, teatralnego, telewizyjnego lub filmowego
Proszę o usunięcie tego wpisu , bądź wspomnienie o SPOILERZE. Psujecie ludziom zabawę.
A po to żeby sprawdzić czy opłaca się iść na to do kina. Można zachęcić lub zniechęcić do obejrzenia filmu bez zdradzania kluczowych wątków fabularnych (w tym przypadku zakończenie filmu). Umieszczenie informacji o spoilerach w tytule tematu nie jest związane ze zbyt dużym nakładem pracy i czasu. Widać ludzie robią to celowo, bo nie można być aż tak leniwym czy głupim aby nie zamieścić informacji i ewentualnych spoilerach.
W 100% zgadzam się z przedmówcą. Jak ktoś jest burakiem to ma zabawę z tego. Dla wiadomości pytającego, korzystam z filmwebu już jakiś czas i niewiele razy trafiłam na takie buractwo, więc można korzystać z forum i nie spoilować. Na tej samej zasadzie powstają trailery/zwiastuny filmów... po co ludzie je oglądają? Żeby poczuć klimat filmu, ale nie znać zakończenia, kolejności zdarzeń. Tylko, że zwiastuny montują odpowiedni ludzie, a na forum wleźć może każdy cham i psuć innym samopoczucie.