Pogrzebany

Buried
2010
6,6 63 tys. ocen
6,6 10 1 63040
6,5 23 krytyków
Pogrzebany
powrót do forum filmu Pogrzebany

ja nie wiem,,

ocenił(a) film na 6

ja nie wiem czy ten film może być ciekawy trudno mi sobie to wyobrazić skoro przez cały czas trwania koleś będzie zamkniety w trumnie ;/ toż to nic się nie będzie działo... ale bynajmniej jakiś nowy innowacyjny pomysł.. z ciekawości napewno oglądne.

ocenił(a) film na 8
czarna404

do obejrzenia czarnulko ;) pomimo tego,ze akcja rozgrywa sie w "trumnie" nie nudzi .ciekawa koncowka . polecam

ocenił(a) film na 8
czarna404

też się zastanawiam nad obejrzeniem, już sama idea używania zapalniczki w trumnie jest na tyle głupia ,że może zniechęcać- przecież sobie tym powietrze zużywa , telefon komórkowy pod ziemią to też dziwny pomysł- wątpie żeby miał w tej trumnie zasięg

ocenił(a) film na 8
tomekjestem1

mial zasieg poniewaz nie byl gleboko zakopany ...

ocenił(a) film na 8
czarna404

a telefon ogladałaś tam wszystko dzialo sie w budce telefonicznej i też było nieźle ;)

czarna404

Hmmm, a nie uważacie, że jak na 90 minut oglądania zmagań jednego aktora to film wypadł dość ciekawie! Reynolds zazwyczaj jest "wisienką na torcie" a tutaj oglądamy, bądź słuchamy go przez bite 90 minut i gościu wcale nie gada od rzeczy. Myśle, że film jest bardzo dobry, chwyta za serce, i spełnia swoje zadanie, bo bądź co bądź, ale przy oglądaniu każdy chociaż raz postawił się w jego sytuacji i pomyślał co on by zrobił będąc zamkniętym i zakopanym w drewnianej trumnie. Jakby nie patrzeć, to samo wyobrażenie o tym przeraża. Film do obejrzenia, może i na raz, ale napewno zapada w pamięci. Miejmy tylko nadzieje, że to nie na faktach lub, że jakiś popaprany terrorysta nie weźmie tego za wzór do naśladowania. Daje 8/10.