Pogrzebany

Buried
2010
6,6 63 tys. ocen
6,6 10 1 63040
6,5 23 krytyków
Pogrzebany
powrót do forum filmu Pogrzebany

Rozumiem, że są gusta i guściki Aleeeee>>>odkąd jestem użytkownikiem tego portalu gdzie początkowo sugerowałem się oceną i opiniami mogę stwierdzić iż tego rodzaju tzw wsparcie do sugestii było wielce błędne... Otóż na tymże portalu jest dosyć spora rzesza ludzi, których albo krew zalewa ponieważ nienawidzą, któregoś z aktorów przez co cały film jest do bani lub też z przyczyn nad wyraz niedorzecznych znanym tylko im. Można by tak domniemać i domniemać ale dosyć o tym przejdźmy do filmu...Otóż film bardzo mi się podobał gdyż było to coś nowego, poza tym trzymał mnie w napięciu ponieważ "postawiłem się w sytuacji" głównego bohatera i czekałem do końca na rozwój wydarzeń (wg niektórych oczywiście: nie było jak to nazywają "żadnej akcji" żenua;p)...Do wątków nie będę przechodził bo nie chcę psuć i uprzedzać wydarzeń tym co przymierzają się do tego filmu...Na koniec tylko dodam iż nie warto sugerować się innymi, a tylko brać pod uwagę niektóre opinie do własnej oceny...Bo w końcu każdy z Nas ma swoje odczucia, potrzeby względem kina oraz każdego inne rzeczy cieszą, smucą jak i wyobraźnia kreuję różną formę projekcji...pzdr dla wszystkich miłośników kina;)))...