sam na początku myślałem że film będzie nudny jak flaki z olejem ale byłem mile zaskoczony filmem. Ryan Reynolds udowodnił że jest aktorem z najwyższej półki.
Film jest genialny. Oglądając go miałem wrażenie że to ja jestem zamknięty w takiej trumnie. Niesamowite przeżycie. Polecam ten film !!! Dla mnie ocena 9/10
Ja poszłam na film z dość wygórowanymi oczekiwaniami, zatem jednocześnie z obawą, że owe oczekiwania nie zostaną spełnione. Ale muszę powiedzieć, że mile się zaskoczyłam!!!! Film jest naprawdę dobry! Ryan przechodzący wszystkie stadia psychiczne: od załamania, wkurzenia, opuszczenia do nadziei itp. jest po prostu genialny. Nie mogłam wysiedzieć w fotelu i na żadnym dotąd filmie nie zmieniałam tyle razy pozycji. Chyba miałam szczęście, bo w sali kinowej byli pozytywnie nastawieni ludzie i wszystko przeżywaliśmy "wspólnie" (na ile oczywiście jest to możliwe) ;) Bezsensownym wydaje mi się koncentrowanie na: skąd tlen, skąd wąż itd., ponieważ nie to stanowi istotę tego filmu, a poza tym czy to pierwszy w historii kina film, który pokazuje sytuacje, będące na bakier z prawami fizyki, chemii czy innych ;) POLECAM! polecam! i jeszcze raz Polecam! :D