Mam prośbę czy mógłby mi ktoś napisać jak się skończył ten film? Ponieważ w momencie kiedy Wyke mówi Tindele'owi o tym że mogli by zamieszkać razem i dzwoni żona Wyke do Tindle'a, wtedy coś mi się zepsuło i płyta nie odtwarza dalej...
Tindle i Wyke idą do sypialni na górze. Obaj kładą się na łóżku. Wyke próbuje uwieść Mila, głaszcze go po głowie. Oczywiście staruszek udaje, tak naprawdę wyjmuje Tindlowi broń z kabury.Milo zdegustowny zachowaniem pisarza wstaje z łóżka, zwymyśla Wyka od pedałów. Następnie wyznaje, że Maggie powiedziała mu przez telefon o zamiarze powrotu do męża.Tindle ustępuje pisarzowi żonę, żegna się i postanawia wyjść. Ale w tej chwili Wyke wyciąga broń i strzela Milowi pod nogi, ten traci równowagę i spada z piętra na podłogę windy. Umiera.Pod dom podjeżdża Maggie. Koniec.
"Oczywiście staruszek udaje, tak naprawdę wyjmuje Tindlowi broń z kabury" nie nie nie... Tidle zostawił broń na rogu łóżka w momencie gdy się kładł :P Myślę również, że Wyke nie udawał tylko strzelił po usłyszeniu wyzwisk i z powodu odrzucenia.
Tak czy inaczej taka kiepska koncówka totalnie zepsuła mi cały film.