i bez jaj -antypolski? A "Fuks" - Polacy to złodzieje? A "Psy" - Polacy to ubecy? Nie róbmy z
możliwego marginesu zasady.
No dobry to troche nie do końca napewno pobudza tzw antysemityzm żeby przyadkowemu żydowi w łeb piedyknąć z bejsbola.No może pod względem artystycznym jest dobry jak kwaśne mleko co sie psu wylewa bo nikt już tego nie zje.A zawsze co nie zjem to psu wyrzucam i to zeżre więc to jest dobre ale dla mnie jest już niedobre.Na granicy dobrego smaku conajmniej.
A we mnie wzbudza co innego. Żal dla tych, którzy tak zginęli (byli tacy) i potrzebę ukarania tych, którzy tak mordowali (byli i tacy). Dlaczego miałbym chcieć bić Żydów?
We mnie wzbudza antysemitym bo trudno mi sobie wyobrazić taka skale kłamstwa ze strony żydów.Po prostu nie wyobrażam sobie żeby tak kłamać i oszukiwać i jeszcze udawać zniewieściałego kłamiącego żyda co ma jakieś emerytury z mojego podatku.Ja nie popieram tych żydów ja ich wprost potępiam a jednak moje skłądki pójdą do Izraela bo jakieś cymbały nie mają jaj i wi po prostu są do dupy.Zastanawiam sie nad suwerennością tego kraju bo może to jest jakaś żydowska kolonia.
Stalinowi nie udało się zrobić z Polski republiki radzieckiej bo na drodze do tego stali narodowcy ze swoimi siłami zbrojnymi NSZ. Dzisiaj Narodowcy stoją na drodze europejskich faszystów którzy sowietyzują Polskę.
"Dlaczego chrześcijanin powinien być antysocjalistą? - wykład Stanisława Michalkiewicza w Otwocku" na YT.
Tak na marginesie ... jak znaleźć lekarza który podpisał "Klauzulę Wiary"? Nie chcę być zamordowany przez sowieckiego lekarza, który myśli tylko o pieniądzach.
"Stalinowi nie udało się zrobić z Polski republiki radzieckiej bo na drodze do tego stali narodowcy ze swoimi siłami zbrojnymi NSZ. "
Zapewne ekspozytury NSZ uchroniły też bratnich czeskich, słowackich, węgierskich, rumuńskich i bułgarskich narodowców, bo ich kraje też nie zostały republikami radzieckimi. A w Polsce toczone były jakieś epickie starcia, o których historycy milczą zaszczuci przez GW. Przy takiej dozie mitomanii zapewne jest to przypadek barona Muenchhausena.