PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624892}
7,4 157 tys. ocen
7,4 10 1 156993
6,9 67 krytyków
Pokłosie
powrót do forum filmu Pokłosie

którzy znają niepełna historię i to jedynie z łam prasowych manipulatorów. Dla człowieka czytającego źródła, świadectwa, pamiętniki czy wreszcie materiały IPN ten film to historia science fiction, zwykła propagandówka.

Harry_A

Przecie pisze jak wół: "thriller"", nie reportaż ani film dokumentalny.

Harry_A

Sporo ci chyba płacą za plucie na ten film, skoro robisz to po raz drugi. Poczytajcie sobie forumowicze jego rzyga z 12 listopada. Taka sama pełna konkretów i niezwykle merytoryczna wypowiedź "dokształconego" kaczego pachoła. Cóż, nazwanie ciebie idiotą obraziłoby idiotów. Powoływanie się na materiały produkowane przez fałszywców z IPN już wystawia świadectwo twojej kaczej (nie)wiedzy. Masz tyle pojęcia, co niejaki Binienda o lotnictwie. Jakim prawem takie zero jak ty, nazywa zwolenników tego filmu "mało inteligentnymi"?
Osobiście nie jestem tą produkcją specjalnie zauroczony, ale nie odważyłbym się nazwać lemingiem kogoś, kto daje mu maksa.
Na zakończenie malutka lekcja - wiedzę czerpie się z łamÓW prasowych, niedouku.

ocenił(a) film na 1
wojtekmmm

Wojciechu, najpierw się przedstaw z imienia nazwiska, podaj nr służbowy, pseudonim a dopiero potem podejmuj ze mną polemikę.

Harry_A

Z tobą polemikę? Nie pochlebiaj sobie. Żadnej polemiki z tobą nie podejmuję katotalibie, za niski poziom dla mnie. Dyskutuję z ludźmi mającymi co najmniej maturę z polskiego, ty się nie kwalifikujesz. Wykazałem tylko, że jesteś zwykłym, najemnym, niedouczonym PISdzielskim śmieciem. Nie przedstawiłeś żadnych argumentów, obraziłeś widzów i tyle.
Numeru PISdzielskiej legity też nie podałeś. Nie będę cię dalej kopał, szkoda mi czasu, za MIENTKI jesteś.