Jak dla mnie jeden z najlepszych filmów polskich ever. Od razu zaznaczam, iż nie chodzi mi tu o ideologiczne przesłanie filmu ani jego historyczne podteksty. Po prostu jak dla mnie to bardzo dobrze zrobiony thriller na naprawdę światowym poziomie. Jeden z tych filmów, o których myśli się jeszcze długo po obejrzeniu. Świetnie opowiedziana historia, na maksa wciągająca dzięki fajnie zbudowanemu napięciu i ,przede wszystkim, dobrzy aktorzy. Fincher by się nie powstydził. Jak dla mnie 10/10.
P.S. Dziękuję wszystkim, którzy "hejtują" "Pokłosie" na wszystkich możliwych portalach, dzięki temu jeszcze więcej osób jest go ciekawym i chce obejrzeć ten film ;)
Świetnie panienka sobie zażartowała tym wpisem, a już krotochwilna ocena filmu może prześć do historii filmwbowych wygłupów.
Rozumiem że "lepszy" dla potomków tych którym spodobały się żydowskie sreberka i domy.
Musisz pochodzić ze "szlachetnej" bolszewickiej rodziny, że pozwalasz sobie na takie komentarze. Już rozumiem dlaczego tak wysoko oceniłeś ten "wybitny" film.
Czyli dla ciebie, ocena filmu zależy od poglądów politycznych.....
...skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą...
no wiec lepiej mnie nie wkur**j
chyba ze z wariatkowa piszesz ... nie radze mnie wkur**c
szmalcowniku Polakow
Zgadzam się w 100 procentach. Świetny film dla ludzi myślących, a nie jw ograniczonych umysłowo i poglądowo.
gdyby ten film byl dla ludzi myslacych to nikt by go nie obejrzal bo bylby zajety mysleniem glupia pi***o