Może za to że przed wojną żydzi głośno krzyczeli "wasze ulice... nasze kamienice" naród żydowski tylko jedną umiejętność pojął do perfekcji obrót pieniędzmi. A my Polacy teraz robimy filmy i polityczna poprawność nakazywała by współczuć żydom... mimo że oni drenują nasze portfele i wyprowadzają polski kapitał, no a my głupi naród postawmy im pomniki..
Interesujące masz refleksje filmowe, nie ma co... ;)
Serio znasz pomniki "Żydów drenujących polskie portfele"? Bo ja takich nie spotkałem. Natomiast są pomniki cywilnych ofiar (mężczyzn, kobiet i dzieci) wymordowanych przez nazistów... Chyba że dla ciebie to bez różnicy?
czytaj ze zrozumieniem kolego, Polska dla Polaków, a żydzi won do USA do Palestyny... Kolego poza tym nie bądź naiwny bo na pewno pieniążków nie trzymasz w Polskim banku:) a może ty sam żyd jesteś
No, trochę grosza mam, ani chybi Żyd jestem. Polak przecież nie ma, bo mu Żydzi zabrali.
Ale z tymi pomnikami Żydów drenujących portfele nie skończyliśmy. Bo ja chętnie "ze zrozumieniem" poczytam, o jakie pomniki konkretnie ci chodzi. Przecież możesz łatwo wymienić z pamięci kilka najbardziej oczywistych pomników złych Żydów, które chcą nam na siłę wmusić?
umiesz czytać przeczytaj dobrze mój wpis czy tam napisałem ze postawiono żydom pomnik lub pomniki???? Weź ty się jebnij w czoło
Nie ma jak inteligentna odpowiedź z klasą i na poziomie ,szapoba. Tylko o tych pomnikach zapomnąłeś dodać . Będę dalej oczekiwał na listę złych żydów .