Jesli znasz sie na "romandisłach" ok. -Rozumiem,że tylko dlatego dałes 1 ?
Ale za same zdjęcia powiinna byc co najmiej 6.
Za gre aktorską 7
I za scenariusz 5
Jedynka to bardzo "nieprzemaslana" ocena,zupełnie jak twoja wypowiedz.
chyba jednak nie znasz się na dobrych romansidłach :P film stylowy, o wielkiej i niespełnionej miłości :( godny polecenia według mnie :D
film genialny. urzeka prostota w przekazywaniu uczuc, bez zbednej poezji. proste 'kocham cie' jednak czasami wystarczy. a jakie twoim zdaniem sa te 'dobre romansidla'?
Moze własnie problem polega na tym ze to nie jest romansidło, a wielowymiarowy dramat z różnymi odcieniami miłości jako siła sprawczą pkazanych tam wydażeń.
No nic, zawsze możesz sobie obejrzeć kolejny raz Wedding Planer czy cos w tym stylu...
NIe wątpie, ze jeżeli nastawiłaś sie na jakies "romasidło" to film Cie rozczarował ponieważ ten film ukazuje naprawde glębokie uczucia i jest o wiele bardziej złożony niż jakieś tam jak to sama określiłas "romansidło". Dla mnie był on naprawde fascynujacy i nie moge powiedziec zlego slowa na jego temat. A tobie radzilabym wybierac mniej ambitne tytuly zamiast potem tak beznadziejnie komentowac filmy ktore mozna okreslic jako arcydzieła. Zapewne nawet nie zrowcilas uwagi na zdjeciac i muzyke w filmie na kostiumy itp. A to wlasnie tworzy niesamowity klimat filmu i wprost urzeka.
Nie no bez przesadyzmu, ocena 1 to juz calkowicie ponizej poziomu dna, a na 1 na pewno nie zasluguje.
czego ja oczekuje od filmu? czegos nowego, oryginalnego, odkrywczego, a przede wszystkim interesujacego co potrafi mnie utrzymac przed ekranem przez 2h a podczas ogladania tego obrazu od 20tej minuty bez przerwy spogladalem na zegarek. Bardzo rozlazla akcja, pare ladnych kadrow to chyba za malo jak na taka ilosc nagrod, ale takie mamy czasy. 3/10.