fabuła niezbyt ciekawa w sumie cały film czekałam az zacznie się dziać coś ciekawego a tu nagle koniec...nie polecam
Zgadzam sie z Toba ;) ...chociaz musze przyznac, ze poczatek byl troche ciekawy...ale dalej nudny... ;/...myslalam, ze film bedzie ciekawy i zaskakujacy...ale coz porazka...Szkoda tylko ze tak ciekawie go reklamowali ;) ;D
mi także się nie podobał, nuda, nuda i jeszcze raz nuda ;/ dlaczego to ma aż taką notę ?? ehh...
Ma taką note na jaką zasługuje. Z ciekawości zajrzałem na imdb i co ? Ocena 8.0 przy prawie 29 tys oddanych głosów, no cóż każdy ma prawo do własnej oceny, ale ludzie zastanówcie się czy dając temu filmowi ocene 1, 2 czy 3 jesteście sprawiedliwi...
A już w sierpniu na imdb.com pojawiła się recenzja tego filmu, gdzie jasno ktoś napisał: "Do not see this film if you like fast paced films and rapid plot development! This is not a film for the pop video generation. If however you like character development and a plot that unravels at a pace that allows you to be immersed in the atmosphere of the film then I can highly recommend Atonement as one of the best films that I have seen this year."
Rozumiem, że ktoś nie chce czytać recenzji filmu przed jego obejrzeniem, ale warto się chociaż trochę zorientować, na co się idzie do kina.