Oficjalnie sugerowany wiek dla tego filmu to 15 lat. Sama mam 14. Wybieram się jutro z mamą do Multikina i nie jesteśmy pewne czy jest to film dla mnie odpowiedni. Od razu zaznaczam że nie jestem fanką głupawych komedyjek, ale nie chodzi mi o 'powagę' tego filmu, ale o sceny. Czy nie są zbyt drastyczne itd. Mam więc ogromny dylemat i proszę o w miarę szybką odpowiedź. Będę naprawdę wdzięczna.
Hmm, jedna stylowa scena erotyczna i pare brzydkich slowek ;-) + kilka drastycznych scen(ale tylko dla osob, ktore przeraza widok krwi). Zdecyduj sama, ale wydaje mi sie ze nie ma przeciwskazan powodujacych, ze film bylby dla ciebie nieodpowiedni
Wydaje mi sie ze spoko jak na 14. Scen drastycznych w ogole nie ma. Jednynie jak sie caluja :D Ale film moze byc za nudny dla ciebie, Chociaz nie wiem.
Ja raczej też nie. strasznych scen wojennych nie ma, ale dziura w głowie, konie czy widok, który zobaczył Robbie w lesie może zrobić zbyt duże wrażenie. Jedna scena seksu (wg mnie bardzo dobra) i gwałt - nie w prost. Dala wrażliwej 14 to może być trochę za dużo.