Pokuta

Atonement
2007
7,5 127 tys. ocen
7,5 10 1 127437
7,0 42 krytyków
Pokuta
powrót do forum filmu Pokuta

Niewiem czym tu się zachwycać dla mnie ten film to straszny badziew nudny długi i wogole ta historia nie wciąga widza bynajmniej mnie zmusiłem się żeby go obejrzeć do końca moim skromnym zdaniem reżyser się nie popisał bo temat na film bardzo dobry ale został zepsuty gra aktorów ratuje trochę ten film ale ocena końcowa nie zawysoka spodziewałem się naprawdę dobrego filmu ale się strasznie zawiodłem nie polecam!!!!!!!

ocenił(a) film na 4
stan_kulej

tez uwazam,ze ten film to nic specialnego.

stan_kulej

Trzeba mniej recenzji czytać przed obejrzeniem filmu, wtedy się nigdy nie zawiedziesz, bo nie bedziesz miał przedwczesnego wyobrazenia o danym filmie. Mozesz byc tylko i wylacznie zły na siebie. Poza tym zasad interpunkcji uczyli w podstawówce.

pieczywoo

bardzo dobry film świetny scenariusz i muzyka poza tym dobra gra głównych aktorów, film godny paru Oscarów :)

ocenił(a) film na 7
machlak

Film dobry, ale nie wiem czy na Oscary i Złote Globy. Bardzo podobało mi się ujęcie na plaży wśród tych wszystkich żołnierzy - chyba jedno z piękniejszych jakie widziałam; muzyka także świetna. Wart obejrzenie, ale chyba właśnie miałam większe wyobrażenia na temat tego filmu i pewnie dlatego się trochę zawiodłam.