Pokuta

Atonement
2007
7,5 127 tys. ocen
7,5 10 1 127441
7,0 42 krytyków
Pokuta
powrót do forum filmu Pokuta

Dobry temat, dobra gra aktorska, świetna muzyka (zasłużony oskar)tylko słaby reżyser. Gdyby robił go ktoś inny, może byłoby wspaniałe dzieło. Niesłusznie nominowany do oskarów.

użytkownik usunięty
erwu11

"Dobry temat, dobra gra aktorska, świetna muzyka (zasłużony oskar)" z tym się zgadzam. Po filmie oczekiwałam czegoś lepszego.Muzyka była super, ten dźwięk pisania... Chociaż na początku było trochę zabawnie, to potem znowu było smutno... Bardzo dobry film, chociaż brakowało mi tam czegoś... Może trochę więcej romantyzmu i wzruszających scen (?).

ocenił(a) film na 9

Jeszcze więcej nie było ich nad to ? dla mnie to nawet było w sam raz ale co ja tam mogę widzieć facetem jestem :)

ocenił(a) film na 10
Lap

Ja tam jestem dziewczyną i film bardzo mi się podobał:) Powiem szczerze, że po zobaczeniu sceny z Dunkirk ( to na plaży...) zrobionej w jednym ujęciu, byłam pełna podziwu. To nie jest łatwe w świecie filmu.

ocenił(a) film na 9
kalina_4

Dokładnie tez tak myślałem ze za to ujęcie należy się Oscar , jednak gdzie indziej poszło film jednak przez to ma coś w sobie ze nie zapomina się następnego ranka i pamięta np te sceny jeszcze parę tygodni..

erwu11

oj nie zgadzam sie zupełnie reżyser bardzo dobry