PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=823512}

Polowanie

The Hunt
2020
5,9 23 tys. ocen
5,9 10 1 23412
6,5 30 krytyków
Polowanie
powrót do forum filmu Polowanie

No i nadszedł ten moment po pół roku przymusowej przerwy udało mi się w końcu wybrać do swwego kochanego kina .Dla mnie nadal
kino jest niezastopiąne i nadal tam chcę oglądać przez siebie wybrane premiery filmowe to jest z opcjowanie sztuką to zupełnie
co innego niż oglądanie filmu na kanapie w domu nawet jedząć popcorn zrobiony przez siebie w domu niż ten kupiony w barze .Jak
się kupi i nawet głoszenie w świecie internetu ile ja to za oszczędziłem . i takie tam ble ble .Wyboru nie ma dużego w kinie jak
ochodzi o nowości mój wybór padł na Film Polowanie . No ten film to miał podwójnego pecha gdy w Marcu w Stanach była przewidywana
premiera przed Covid to przeszkodziła strzelanina w Stanach gdy się uspokoiło przyszedł drugi wróg który do dziś robi spusztoszenie
w Stanach.O czym jest film jak mówi opis informacje to podział na lepszy górszy ,prawicowy lewicowy liberałów ,cięzko pracujący
Amerykanów i bogaczy któym wszystko latwiej przychodzić .A czy film jest taki? Po mojemu nie dla mnie co to w opisie lub to co
miało być założone nie zostało pokazane ,film to dla mnie czarna makabra pastiż grozy na filmie się bawiłem świetnie ale jakiegoś
podziału politycznego nie widziałem .No podział na klase A czy B już prędziej ,I doszczegł bym jeszcze wpisy internetowe że to co
piszemy czasem moze wywołać nie zamierzone skutki .O toż jedna pani psisze sobie zróbmy Polowanie na tych niżej klasy .To forma
jakieś flustracji ogólnie taki żart kto tam będzie na ludzi polował A druga pani do której nie bezpośrednio jest to kierowane
bierze to za bardzo na serio i zaczyna jechać grubym językiem .Więc pani Klasy A znajduje grubę swej klasy no i czemu nie za
Polować czy wojna internetowa przeniosona na real . A w tej wojną wsciągamy prawie wszyscy ja też czasem .Jak teraz mamwy Wojnę
,którzy wierzą w Cowid i czy którzy w mawiają sobie i nnym że to zagrywka Polityczna i trwa ścierane się grób .Czyli można powiedzieć
,że polowanie to film polujący się grób o róznych klasach społeczny o innych zdaniach na te same tematy . I na pochwalenie
zasługuje Betty Gilpin .7/10