PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=238724}

Populacja: 436

Population 436
2006
5,9 9,6 tys. ocen
5,9 10 1 9555
4,0 2 krytyków
Populacja: 436
powrót do forum filmu Populacja: 436

Film idealny dla telewizji Polsat na środowy wieczór. Zdradził się samym tytułem. Po 5 minutach wszystko było jasne. Aż szkoda się rozpisywać. No i do tego ten koniec. Rzeczywiście Bóg upodobał sobie miasteczko i karze wszystkich, którzy ośmielą się je opuścić. Matko Święta!!! A najbardziej nie rozumiem zachwytu nad innowacyjnością. Przecież to już było milion razy: małe sielankowe amerykańkie miasteczko z mroczną tajemnicą... ble ble ble nawiedzony lekarz, głupawy burmistrz i tępa policja plus jakas piękność żeby scenę łóżkową zrobić. Aż się chce zaśpiewać: ...ale to już było... Pozdrawiam

użytkownik usunięty
brasu

To powiedz gdzie, a chętnie obejrzę. Film jest arcydziełem, odkąd go obejrzalem jest to mój ulubiony film. Wszystko jasne? Nie wiedziałem, że Steven zginie wraz Amandą, myślałem, że ucieknie, nie wiedziałem na czym polegają festyny, nie wiedziałem jak to się dzieje, że akurat 436 mieszkanców, nie znałem historii Rockwell Falls, nie pomyślałbym, że Kandby będzie mieszkańcem, nie wiedzialem na czym polega gorączka i jak ją leczyć, skąd ty wiedzialeś, przeczytałeś recenzję czy streszczenie?

ocenił(a) film na 10

czytał jakams recenzje i kozaczy heh takich tu jak on troche jest.PozdRo

ocenił(a) film na 10
brasu

taa po 5 minutach bylo wszystko wiadome i pewnie tez wiedziales ze glowny bohater zginie i inne tego typu rzeczy.