Porachunki

Lock, Stock and Two Smoking Barrels
1998
7,9 113 tys. ocen
7,9 10 1 112626
7,6 41 krytyków
Porachunki
powrót do forum filmu Porachunki

Zamierzam obejrzec porachunki ,ale nie wiem czy zlektorem czy z napisami.Czy lektor psuje klimat filmu tak jak np w "przekrecie"?

adexis

Z napisami o niebo lepiej się ogląda ten film!!!!

ocenił(a) film na 9
adexis

Tylko napisy.

ocenił(a) film na 9
adexis

Nie wiem jak jest z tym ale pewnie to samo. Przekręt z lektorem absolutnie odradzam, leciał ostatnio na tvp, wyprał z tego filmu caluśki klimat. Niektórych nie można :)

ocenił(a) film na 9
adexis

Ten londyński akcent - tylko z napisami :)

ocenił(a) film na 8
adexis

Napisy only!

ocenił(a) film na 9
adexis

Zgadzam się z przedmówcami - wersja z napisami oczywiście :)

ocenił(a) film na 9
adexis

Oczywiście że tylko napisy!
Osobiście nie cierpię filmów z lektorem bo to psuje cały klimat - nie słychać dobrze ani muzyki ani mowy aktorów. Nie wiem czy gorszy jest dubbing czy lektor...

ocenił(a) film na 9
adexis

Absolutnie napisy. Lektora zdecydowanie odradzam.

ocenił(a) film na 9
pszmigier

Napisy !!!!!!!

adexis

Lektora zdecydowanie odradzamy we wszystkich wypadkach. Ponadto w tym filmie mają ciekawy, mocny brytyjski akcent.

ocenił(a) film na 10
_Tymon_

Też się zastanawiam nad lektorem, ale niepokoi mnie kwestia tłumaczenia. Jak będzie dobre, czyli nie ugrzecznione to biorę lektora, jak bedą mi f*ck tłumaczyć na kurde, to biorę napisy.

ocenił(a) film na 9
adexis

ZDECYDOWANIE Z NAPISAMI ! Ten cudowny, brytyjski akcent jest BEZCENNY ! Lektor zdecywodanie wiele by zepsuł !

adexis

NAPISY !!!!!!!!!! obejrzałem dawno temu z napisami, później leciał w TV z lektorem - zmieniłem kanał po 15 minutach, nie wytrzymałem

adexis

lektor psuje klimat każdego filmu

ocenił(a) film na 8
idas15

"lektor psuje klimat każdego filmu"
No chyba, że to Tomasz Knapik czytający film akcji z Norrisem lub Bronsonem z lat 70-tych:D

guccik

na tak:D z tym jednym wyjątkiem:D

ocenił(a) film na 8
adexis

Co to za pytanie? Lektor psuje każdy film.