PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506803}

Poradnik pozytywnego myślenia

Silver Linings Playbook
2012
7,2 308 tys. ocen
7,2 10 1 308263
6,9 67 krytyków
Poradnik pozytywnego myślenia
powrót do forum filmu Poradnik pozytywnego myślenia

Film jest naprawdę bardzo dobry. Nie zawiodłam się na grze Lawrence, chociaż uważam, że
Oscar to za dużo. Co do Coopera, jestem nim zachwycona. Oczarował mnie totalnie. Zagrał lepiej
od Jennifer(chociaż ona zagrała fantastycznie), ale niestety nie został doceniony. Lawrence
dostała mnóstwo nagród, a gdzie nagrody dla Bradleya Coopera?!

magdaa7

Nagrody dla Bradleya zabrał Daniel Day-Lewis.

ocenił(a) film na 10
magdaa7

Też jestem zawiedziony, że Bradley nie dostał wielu nagród, ale przynajmniej MTV go doceniło.

magdaa7

Dziewczyny pytają o nagrody dla Bradleya, chłopaki o nagrody dla Jennifer. Jasne jak słońce, nawet nie ma co tłumaczyć.

ocenił(a) film na 8
magdaa7

Nie został doceniony??Nominacje do Globa,BAFTY,no i oczywiście Oscara!
I nie został doceniony to jakiś żart?

ocenił(a) film na 8
udun17

Nominacje dostał, ale moje pytanie brzmiało gdzie są jego nagrody?

ocenił(a) film na 8
magdaa7

Pamiętaj,że zgodne nominacje do wszystkich najważniejszych nagród to ogromne wyróżnienie nie doceniasz tego.
W tym roku zasłużenie nagrody za wybitna krecje zgarnoł Day-Lewis wirtuoz i mag aktorstwa.
I pamiętaj ,że Cooper miał dużo większa konkurencje niż Jennefer.

ocenił(a) film na 8
udun17

zgarnął -.-

ocenił(a) film na 8
udun17

no zgadzam się że Day-Lewis jest mistrzem i oskar mu się należy,ale pozostałe nagrody Cooper powinien zgarnąć.On (i De Niro) wypadł dużo lepiej niż Lawrence (moim zdaniem oczywiście) i szkoda że nie został doceniony...

ocenił(a) film na 3
wolvi24

Cooper nigdy nie dostanie Oscara, to nie ten poziom i nie ten talent. Nadaje się raczej tylko do seriali albo ról drugoplanowych.