Film nie jest jakiś powalający, choć przyznaję, jest miłą odskocznią od tego, co mamy
ostatnio o wampirach (patrz "Zmierzch"). Fajna rola Farella, ale obejrzałam ten film dla
Tennanta - i stąd taka ocena. Jego rola jest po prostu genialna i stąd troszkę wyższa ocena,
niż teoretycznie powinnam była dać ;)
Bo tak szczerze - ten film to taka... Klasyka, jeśli chodzi o temat wampirów, nic odkrywczego,
nic nowego, główny bohater taki sobie. Ale właśnie jest to kolejny film, gdzie postać
drugoplanowa przebija głównych bohaterów :) Tak więc polecam dla fanów Tennanta i nie
tylko.
Tennant to jeden z moich dwóch ulubionych Doktorów obaj skończyli dzialalność .Jego rola była rewelacyjna ale nie wiem dlaczego nie potrafi unieść całego filmu .
O, a drugi ulubiony Doktor to...? :) No może całego nie potrafi unieść, a to też dlatego, że dopiero w połowie filmu się pojawia. A zanim on się pojawił, to się zastanawiałam, jaka to komedia? (Bo tak jest wpisane tutaj w gatunkach, więc...)
oczywiście że House ale tak jak Who się skończył .Film FN jest lekki smieszny i taki mial być w zamierzeniach .Sympatyczna bajeczka nie lubię takich filmów ale się nie nudziłam .Teraz szukam dojścia do Szpiegów w Warszawie .Doczytałam się że serial ten w u nas będzie dubingowany .Co za idiota to wymyślił .Tennant zbiera cały czas nagrody za audiobuki podkłada głos choćby do piratów i ktoś będzie czytal jego rolę ..Nie myslą to mogli zaangażować polskiego aktora a nie Tennanta .To połowa efektów przecież On mawybitne osiągnięcia w pracy głosem
Właśnie też ja gdzieś przeczytałam, że ten serial ma być dubbingowany :/ Totalny bezsens, zwłaszcza, że to jest produkcja BBC, tylko kręcona po prostu w Polsce... I też się zgadzam, słuchać jego głos to czysta przyjemność, a tu mi tę przyjemność odbiorą... No nic, ale chociaż go pooglądamy. I zawsze będzie można znaleźć wersję oryginalną (mam nadzieję).
ja też myślę , że ściągnie się się wersję oryginalną .tylko napisy bedziemy musieli sami tworzyć .Ja próbuję tłumaczyć Single Father ale idzie mi średnio .Dziwię się przecież on jest mistrzem słowa mówionego .