PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=569166}

Postrach nocy

Fright Night
2011
5,6 30 tys. ocen
5,6 10 1 30221
5,4 14 krytyków
Postrach nocy
powrót do forum filmu Postrach nocy

9/10

ocenił(a) film na 9

Według mnie film świetny polecam każdemu kto lubi się bać oraz oraz od czasu do czasu uśmiechnąć pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
klytus

Cóż, ja bym powiedział, że każdemu kto chce obejrzec horror i sie bać stanowczo odradzam.
Jest to film młodzieżowy, przygodowy rzekłbym do ktorego trzeba podejsc z dystansem i dobrym humorem.
Nie ma tam rażąco nierealistycznych scen, dialogi nie sa glupie, podstacie zachowują się realistycznie (nie ma sytuacji jak w niektorych horrorach, gdzie zamiast dobic rannego morderce potwora postac ucieka etc) Ogolnie polecam podejsc do tego z dobrym humorem jak do pół horroru pół komedi a wtedy film powinien sie spodobac

ocenił(a) film na 7
mattiopl

Tak

ocenił(a) film na 6
mattiopl

Zgadzam się z Tobą, do tego wykonanie wyszło całkiem nieźle jak na tego typu filmy, pozytywnie mnie zaskoczyło ;)

ocenił(a) film na 7
mattiopl

Rzadko się z kimś zgadzam, ale Twoja wypowiedź pasuje idealnie:)

ocenił(a) film na 2
klytus

Żartujesz?

ocenił(a) film na 9
biedroneczka_90_8

Chciałem napisać to w stylu co mattiopl ale nie wyszło choć takie było założenie ale można obejrzeć:))czas nie będzie stracony pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
klytus

Czas będzie stracony. Film totalnie bez fabuły. Może nie nudny, ale głupi.

ocenił(a) film na 6
Snoopi84

Czas właśnie straciłem. Komentarz totalnie bez sensu. Może nie nudny, ale głupi.

ocenił(a) film na 5
klytus

Nie polecam tym którzy lubią się bać bo film wcale nie straszny ;)

ocenił(a) film na 7
NikaDominika15

Jak ktoś lubi się bać, to ogląda filmy, gdzie w gatunku jest tylko horror, a nie mieszanka z komedią, bo to od razu wiadomo, że film straszny nie będzie.