PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=569166}

Postrach nocy

Fright Night
2011
5,6 30 tys. ocen
5,6 10 1 30221
5,4 14 krytyków
Postrach nocy
powrót do forum filmu Postrach nocy

Nawet nawet

ocenił(a) film na 6

Niczym nie zachwycił ale oglądało się całkiem przyjemnie, dobra gra aktorska. Troszkę zdegustowało mnie że przemienionych dało się przywrócić do ludzkiej formy. Collin pasował do roli wyluzowanego wampira. Nie widziałem oryginalnej wersji ale tutaj daję szósteczkę ;)

ufo254

mnnie to bardziej drazni fakt ze niby to z wampir to juz zly i tylko by zabijal... no ale coz film nie jest najciekawszy na swiecie ale dosc orginalny.

ocenił(a) film na 6
garfield11031989

hehe no ale rzadko zdarza się w filmie by wampir nie zabijał ;p musiałbym się głębiej zastanowić czy oglądałem jakiś taki, w którym wampir nie był zł :)

ufo254

zacznijmy od tego co jest w tej chwili w kinie.. masz twilight. poza tym mozna by tez wziasc pod uwage BLADE wiekszosc wampirow zywila sie bankami krwi w tym sam blade bral serum... poza tym nie pamietam jesli cos takiego ogladalem. ale tutaj to juz nawet nie sa wampiry. zmutowala sie typowi twarz wygladal jak jakis jaszczur z tym ryjem od ucha do ucha i zebami jak pirania...

ocenił(a) film na 6
garfield11031989

Jeszcze był Świt z Ethanem Hawkiem :) !

ocenił(a) film na 8
ufo254

I w tym momencie wypada przypomnieć trochę zapomniany, ale bardzo dobry serial Kindred: The Embraced (oparty na Maskaradzie White Wolfe'a). Kręcenie przerwano po bodajże 8 odcinkach z powodu śmierci odtwórcy głównej roli, który okazał się być niezastąpiony.

bedbug

no widzicie jak checie to sie znajda filmy i seriale gdize wampirki nie gryza wrzystkieogo co sie rusza... xD

ocenił(a) film na 6
garfield11031989

W serialu *Being Human* wampir też był grzeczny, nawet mieszkał z największym wrogiem - wilkołakiem, co prawda co jakiś czas odbijało mu trochę ale przeważnie było ok :)

ufo254

Juz po zwiastunie mniej wiecej wiedzialem czegos sie spodziewac po tym filmie,ale w rezultacie dostałem film jeszcze ponizej oczekiwan.Ani to komedia ani powazny film o wampirach ot p taka głupia bajeczka dla nastolatków.Najgorszy film Colina Farrella a jego rola to tez nic specjalnego.
6/10

Glock

Film jest podobny do wcześniejszej wersji. Moim zdaniem jego zaletą jest, że wampir nie jest potulny jak baranek. Nie rozumiem co ludziom się podoba w ugrzecznionych wampirach. Dałam mu 7 bo chociaż raz ktoś wrócił w stronę starych dobrych klasyków, wampir jest prawdziwym darpieżnikiem i nie odżywia się na głupich jelonkach lub puchatych króliczkach.