PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=569166}

Postrach nocy

Fright Night
2011
5,6 30 tys. ocen
5,6 10 1 30221
5,4 14 krytyków
Postrach nocy
powrót do forum filmu Postrach nocy

OBIEKTYWNIE

ocenił(a) film na 4

Przestaje mi się chcieć czytać wasze nudne opisy i obciachowe narzekania.
Nie mówię o tym by zachwalać jakiś film jeśli wychodzicie z kina niezadowoleni, ale obiektywniej. Może nie wasz klimat. Podajcie i wady i zalety, a nie lutujecie ocenę 1/10 albo 2/10. Potem jakiego filmu by człowiek nie otworzył widzi 1/10 bo jakiemuś krytykowi za pięć groszy nie pasowało.

ocenił(a) film na 7
TCWolf82

Dobrze gada, polać mu! Aż się normalnie wybiorę do kina, coby móc rzetelnie opieprzać autorów przesadzonych dyskusji. Coś mi się nie chce wierzyć, że zasługuje na tak średnią ocenę. Na IMDb stoi całkiem przyzwoicie, a przecież to tam przeważnie oceny są zdecydowanie bardziej rygorystyczne.

ocenił(a) film na 7
shelay

Idzie na taki film fan komedii romantycznych i zdziwienie ze nie zainteresował film i że szkoda kasy :) trzeba gustować w gatunku horrorów żeby móc obiektywnie ocenić taki film. A nie że na końcu nie było ślubu ani zaręczyn i 1/10 :)

wrobelekkasia

hahaha, końcówka Twojej wypowiedzi wymiata. Zgadzam się z tym

ocenił(a) film na 7
wrobelekkasia

A wszystko to zawdzięczamy zmierzchopodobnych gniotom. Papka dla mas robi miazgę z mózgu - skoro nie umie się filtrować. Ładne nam społeczeństwo rośnie.

ocenił(a) film na 6
TCWolf82

ok wiec ja powiem ze nie wiem jak ocenic.. film jest spoko.. na luzaku sobie mozna zobaczyc lekko sie pobac troche posmiac ale.. no i ladnie jest i fajni aktorzy - toni collette w szczegolnosci :) ale ale.. tak jakby przekombinowali.. wiem ze wampiry zawsze sa przekombinowane ale.. no kurdez za duzo tego sie robi.. zombi w koncu biegaja..

ocenił(a) film na 4
sylphida

O proszę da się?! :) Dzięki za coś obiektywnego i normalną miarodajną ocenę. Przynajmniej wiem, że jest przekombinowany (w jakiś sposób) , ale i może się podobać.

ocenił(a) film na 4
TCWolf82

Popieram. Dla mnie ocena to nie wszystko. Dobrze jest jak ktoś poda kilka argumentów za i przeciw do ocenionego filmu. W dodatku jak kilka osób taką argumentację potwierdzi, to można wybrać film bez obaw, że pójdziemy na coś co się nam nie spodoba.