Ten film jest krótko mówiąć pusty..jak juz ktoś tu wcześniej napisał jest to film o niczym.Tępe amerykańskie kino akcji.Marna gra aktorska.Nie polecam.1/10
To nie jest prowokacja tylko moja opinia na temat tego filmu.Czy ty mnie znasz zeby mnie oceniac?Kazdy ma prawo do własnego zdania.Po to jest to forum debilu/debilko-bo nawet nie wiem jakiej jestes płci.Żal mi takich ludzi jak ty..jak widze takie wypowiedzi to odechciewa sie wchodzic na forum i wyrażac opinie.Utop sie.
Nie muszę cię znać, żeby wiedzieć, że jesteś debilem. Nie jesteś też zbyt bystry, bo wystaczy spojrzeć na mój nick, żeby stwierzdzić jekiej jestem płci. Są gusta i guściki. Ty nie klasyfikujesz się nawet do tych drugich. Żal mi takich podludzi jak ty. Spadaj na drzewo i dokończ ewolucje ty tępy buraku.
Oglądając twoją listę ulubionych filmów, zastanawiałam się jak ktoś kto ma sporo fajnych filmów na tej liście może wypisywać takie bzdury. Chyba się nie dowiem.
haha nie będe już nawet sie z tobą kłócił bo nie chce zniżać sie do nieodpowiedniego dla mnie poziomu.pozdro i wesołych świąt.
aaaah wiec zachcialo mi sie powrocic do rozmowy z Toba bo dziwia mnie tacy ludzie jak ty i mysle ze temat nie jest zakonczony.Wracajac do naszej rozmowy-chcialbym zwrocic ci uwage na najprostsza rzecz odnosnie tego forum.To forum nie jest po to aby obrazac ludzi za to jaka jest ich opinia na dany temat(juz bede pisal jak do dziecka)lecz po to aby wyrazac swoja opinie lub podwazac czyjąś.Jezeli ktos ma odmienne zdanie na dany temat to nie mozna od razu wpadac w amok i pisac co popadnie.Gdy ktos krytykuje film(lub cokolwiek innego co mi przypada do gustu)to staram sie zastanowic nad tym co kieruje ta osobe do takiego zdania i szanuje jej opinie na dany temat.Moglbym ci polecieć tak jak ty mi i napisac ci ty dziwko albo cos w tym rodzaju ale TO NIE PO TO JEST TO FORUM-TO JEST FORUM O FILMACH!!!!!!!!!!!!!!!!dlatego tak jak juz napisalem wczesniej-gdy widze wypowiedzi takich ludzi jak ty to odechciewa mi sie czasem cos napisac.
Drogi "ZRUBWRONE". Twoja opinia na temat tego filmu jest... Hmmm... Każdy ma prawo do własnej opini, ale osobiście uważam, że przesadziłeś. Rozumiem, że wolisz bardziej psychologiczne thrillery, jednak 1/10 to raczej zbyt surowa ocena jak na taki film. Nie dziwię się, że "jordana9" się zbulwersowała :D Mogłeś przynajmniej napisać, że to Ty tak uważasz, a nie, że od razu w temacie napisałeś "A skąd taka wysoka ocena tego badziewia?". Staraj się następnym razem komentować film w przyzwoity sposób. Jeśli zamierzasz mi odpisać, to proszę o wypowiedź na poziomie ^^ Serdecznie pozdrawiam.
No masz racje,zrobilem kolejny raz ten sam błąd a mianowicie wyrazilem swoja opinie bez wyrazania argumentow oraz z narzuceniem.Zrobilem to od razu po obejrzeniu polowy tego filmu pod wplywem gniewu bo chcialem obejrzec dobre kino akcji a film ten zepsul mi dobrą godzine wieczoru.Wiadomo ze jest to tylko moja opinia a dla kogos innego film ten moze byc rewelacyjny.Jezeli juz ktos sie zbulwersowal to nie znaczy zeby od razu kogos obrazac.Rowniez pozdrawiam :)
Chcesz powiedzieć, że nie obejrzałeś filmu do końca?! Jaja sobie robisz?! Obejrzyj sobie do końca i dopiero oceniaj.
Po co męczyc sie półtorej godziny i oglądać film który od samego początku mi nie podszedł?Końcówka nic by nie zmienila.Naprawde rzadko tak mam że przerywam film i wyłączam.Tym razem stwierdzilem ze nie ma sensu oglądać go do końca.Zamknijmy juz ten temat-po prostu kazdy lubi cos innego.Widze wiele negatywnych komentarzy na moich ulubionych filmach i nie zgadzam sie z tymi co je napisali oraz uwazam ze nie maja racji ale szanuje ich zdanie-po prostu maja inny gust,spojrzenie na swiat.Nie chodzi tu o dany gatunek poniewaz nie szufladkuje filmow ze wzgledu na tematyke tylko lubie zmieniac gatunki i ogladac codziennie cos innego.Pewnie tak jak wiekszosc ludzi.Nie zmieniam zdania ani mojej oceny na temat tego filmu.Wydaje mi sie malo interesujacy.Wiadomo ze to jest TYLKO MOJA opinia.pozdro.