PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=256422}

Potępiony

The Condemned
2007
6,5 16 tys. ocen
6,5 10 1 15995
4,8 5 krytyków
Potępiony
powrót do forum filmu Potępiony

konkret film !!!!

ocenił(a) film na 10

nic dodać nic ująć !!! max dla tego filmu 10/10

kwasek18

mało filmów w życiu widziałeś :D

ocenił(a) film na 7
kwasek18

10? Hehe... Każdy ma swoje zdanie, ale "dycha", dla tego filmu to zdecydowanie za dużo:)
Btw. dodatkowy plus za Nickelback'a pod koniec :D

ocenił(a) film na 10
Nevan_14

no może troszkę przesadziłem ale film naprawdę niezły :) pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
kwasek18

Jak dla mnie przeciętniak jakich wiele , 6/10 i ani ciut więcej .

ocenił(a) film na 8
kwasek18

Spokojnie można dać 7,8 gwiazdek, mnie się podobał , uważam że nie zmarnowałem czasu i dałem nawet 8.

ocenił(a) film na 3
kwasek18

Chyba kpisz sobie. Nie wiem co tibie sie tak podobało w tym filmie. 3/10 to max co może z tego być!

klc87

Jak ten film oceniacie na 3 albo 6, to ciekawe jaka ocenę mają Polskie filmy... -100?!

ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻA L...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL. ..ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL... ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻA L...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL. ..ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL... ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻAL...ŻA L...ŻAL...

ocenił(a) film na 6
Jim_Carrey

Polskie filmy w sensie M jak Miłość i innych szmatławców ? - jeżeli tak to -100 , ale co powiesz o klasykach pokroju Rejsu , Kanału czy chociażby z nowszych Długu , no co ? . Co do filmu Potępiony - przeciętny ale jest to typowe kino akcji pokroju Rambo , które ma nam dostarczyć czystej rozrywki a nie jakiegoś ukrytego znaczenia , w swojej klasie tzw totalnej rozpierduchy jest to obraz w miarę ok .

Grand23

Przepraszam. Za ostro podszedłem. W sumie masz rację.