pełne 10/10 :)nareszcie coś na prawdę godne roku 2007 :)
Zgadzam się rewelacyjny film 9/10 polecam wszystkim nie będziecie się nudzić a to, że jest trochę przewidywalny to akurat nie jest minus, bo dużo jest, (że tak napisze) przewidywalnych filmów i coraz więcej ich wychodzi, ale w końcu filmy są po to, aby je oglądać a nie zamiast się wczuwać w film to my zgadujemy, co teraz się wydarzy.
POZDRAWIAM
Film jest przewidywalny i jest to duży minus, ale na pewno nie największy. Dla mnie ten film to całkowita porażka. Zacząłem oglądać w nastawieniu na dobrą sieczkę, porządny film akcji. Niestety mocno się zawiodłem. Scenariusz wygląda tak, jakby jakiegoś 10-latka dobrze naćpali i kazali mu pisać. Tragedia...
Jak tylko zobaczyłem 'głównego bohatera' to wiedziałem, po prostu wiedziałem, że musi być super dobry i w ogóle. Jakieś spec super tajne służby o których on sam nawet nie wie itp. Nie wliczając już tego, że koleś to kawał mięcha co ledwo się rusza.
Jeden tylko moment mi się w filmie podobał. Jak angol wchodzi do namiotu i jest wejście 'Firestarter' The Prodigy. Oczywiście nie może to trwać wiecznie bo 10 sekundach koleś zachowuje się jak jakiś niedorozwój.
Film bieda. 3/10.
Moim zdaniem film wypadł ogólnie wporzo.Fajna akcja, no może trochę przewidywalny , ale nie można mieć wszystkiego.Aktorzy też niczego sobie, może nie są to jakieś super gwiazdy,ale dają rade.
Muzyka 6/10.
Akcja 9/10.
Aktorzy 7/10.
Ogólnie daje 8/10.
Pozdro.
szczerze to spodziewalem sie czegos wiecej, tzn akcja calkiem niezla i koncowka ale 3/4 uczestnikow ginie przez ta smieszna bombe, troche malo urozmaicone, jak juz robili taki film to mogli dac wiecej efektow gore - a tak wg mnie wyszlo srednie kino akcji. Film mozna porownac do Battle Royale ale wg mnie ten sie nie umywa chociaz mozna go spokojnie obejrzec, mimo wszystko polecam:)
Mimo minusow wymienionych przez poprzednikow daje mu 9/10 bo jest to chyba jedyny film akcji w tym roku [przynajmniej tylko ten widzialem], bo innych jakos nieslyszalem. Tak wiec obejrzec d;a rozrywki mozna a nawet polecam bo dosc mam tych pseudi komedii from "usa".
Pozdro
Mr. L.
Mimo minusow wymienionych przez poprzednikow daje mu 9/10 bo jest to chyba jedyny film akcji w tym roku [przynajmniej tylko ten widzialem], bo innych jakos nieslyszalem. Tak wiec obejrzec d;a rozrywki mozna a nawet polecam bo dosc mam tych pseudi komedii from "usa".
Pozdro
Mr. L.
Ja również polecam, szczególnie w HD :D
Jak chcesz się odprężyć po ciężkim dniu pracy ten film jest w sam raz ;)