Film mega nudny i może by jeszcze jakoś uszedł ale 5 godzin ? Nie wiem co za kretyn wpadł na pomysł by nakręcić tak długi film
I mimo moich kilu podjeść do niego ja poprostu nie potrafię usiedzieć do końca ;) na dodatek te sceny batalistyczne wołają o pomstę do nieba gdzie giną setki jeśli nie tysiące ludzi a tam zero krwi :p mimo że mamy do czynienia z masakrą .
"Zero krwi"? A co, może chciałbyś, żeby Kmicic wyszedł z piłą firmy Stihl, a do kolubryny przywiązał króla szwedzkiego wraz z poddanymi? A ten kretyn który "wpadł na pomysł by nakręcić tak długi film" to, dla Twojej wiadomości, taki wybitny polski reżyser Jerzy Hoffman.
No jak dla ciebie ludzie padający jak muchy gdy do nich szczekają gdzie robią to tak mało realistycznie że 5 latek zagrałby to lepiej ,a do tego dochodzi taki fakt jak zero krwi jest w porządku to rozumiem że kompletnie masz wypatrzony gust kinowy .
Raczej wypaCZony, chłopczyku. Jeśli kogoś obrażasz, to rób to przynajmniej bez podstawowych błędów ortograficznych, interpunkcyjnych i stylistycznych. Skoro 5-latek zagrałby to lepiej, to czemu sam tego nie zrobisz? W Łodzi jest Szkoła Filmowa, zostań reżyserem i nakręć remake "Potopu". Nie mam ani wypatrzonego, ani wypaczonego "gustu kinowego". Jak chciałbyś pokazać tę krew? Wydaje mi się, że nie znano wtedy marki Stihl. Poza tym w "Potopie scen batalistycznych jest całe mnóstwo, więc nie byłoby tam widać klasztoru, ani innego pola bitwy, tylko krew.
Fakt, najprostszym sposobem zakończenia dyskusji przy braku rzeczowych argumentów jest stosowanie wypowiedzi ad personam.
Fakt, zakończyłem z tobą dyskusje bo sie z tobą jej prowadzić nie da a nie z braku argumentów więc żegnam .
Wypraszam sobie, dawałam Ci rzeczowe i adekwatne argumenty. Dlaczego, wg. Ciebie, nie da się ze mną prowadzić dyskusji?
ninja_4 zmień nick bo swoim debilizmem hańbisz ninja. Tacy jak Ty nie powinni mieć konta na filmwebie.
Wiesz co ninja_4 sam sobie daj spokój. Jezeli Twoim jedynym argumentem jest "nie da się z tobą gadać" to nie powinieneś wogóje zaczynac rozmowy na forum
skoro sie nie da to nie ogladaj i nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia. ten film byl krecony w latach 70-tych wiec sie spodziewales?? efektow jak z avatara??
Mógłbym powiedzieć nie pi***ol ale odpowiem Ci normalnie
Po pierwsze gdzie no ale gdzie jest powiedziane że jeśli komuś film sie nie podobał to ma zaklejone usta i napewno sie nie zna ? Po drugie film jest naprawde nudny i kiepsko zrobiony w porównaniu z innymi filmami z tego okresu.
w Amadeuszu jest taka scena, gdy cesarz mówi do Mozarta "za dużo nut" krytykując jedno z jego kultowych dzieł,