PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=153}

Powódź

Hard Rain
1998
6,1 9,8 tys. ocen
6,1 10 1 9766
5,4 9 krytyków
Powódź
powrót do forum filmu Powódź

Już dawno nie widziałem czegoś tak beznadziejnego:/ Fabuła trywialna jak zadania testowe na tegorocznych testach gimnazjalnych, Morgan Freeman grał, Jezu co ja mówię on po prostu mówił swoje kwestie w sposób tragiczny:/ Był równie przekonywający co Ridge z Mody na Sukces:/ Slater to samo, a o reszcie to już nie wspomne:/ Te "arcydzieło" mogłoby trwać 5 minut i nie byłoby wcale o nic uborzsze:/ Ja pierdziele... ze względu na Freemana zaryzykowałem i wybrałem Powódź choć na Ale kino była Walka o ogień:/ No, ale na szczęście Ale kino powtarza filmy także jeszcze się na to załapie. Moja ocena 3/10.

ocenił(a) film na 1
kosa480

Przegapiłeś walkę o ogień??? ojej to dramat!!! Taki film!!! Genialny!!!! A co do Twojej wypowiedzi to w pełni się zgadzam. Najbardziej wkur..mnie te oświetlenia w całym mieście i w ogóle wszystko tam latało, wybuchało. Jedyne co robiło dobre wrażenie to sceneria. Aha! I ta muzyka z magnetofonu szpulowego! Co za beznadzieja. Freeman i Slater zeszli na dno ale ten film ma prawie 10 lat.

ocenił(a) film na 3
kosa480

Ja również oglądałem ten film ze względu na Freeman'a i Slater'a i ledwo wytrzymałem na fotelu. Takie kicze z przyzwoitymi aktorami to się na prawdę rzadko trafiają... ale jeśli komuś się to podobało, to chyba nie ma telewizji w domu, albo był w stanie nieźle wskazującym.

użytkownik usunięty
kosa480

uwaga, gimbusy sie wymadrzaja.