Hehehe nie pamiętam kiedy ostatnio tak się śmiałam na filmie. Gdyby rozpatrywać to pod kątem horroru to dałabym mocne 5/10 ale jeśli o komediowe akcenty chodzi to bez wahania daję 8/10. Muzyka istne cudo - połączenie muzyki Jacksona i OST do Gliniarz z BH. Polecam idzie się pośmiać ;))
Zgadzam się :D
Najlepsza moim zdaniem ekranizacja o żywych trupach :D
Również zawsze bawię się przednio na tym fimie :))
8/10
Zgadzam się z założycielem tematu : zabawa przednia, śmieszne postacie, fajny scenariusz i ogólnie zajebiście :D
8/10 bez dwóch zdań - tak powinien wyglądać horror komediowy.
Ha! Nie jest to komedia w stylu "Evil Dead", tylko ukazanie totalnego kiczu większości horrorów, które teksty mają prawie jak z telenowel. Gdyby brać ten film na poważnie, to niestety marnie by wypadł, ale że zrobiono go z przymrużeniem oka, to jest naprawdę niezły. Subtelnie przemycone żarty i nawiązania do wielu innych tego typu filmów.
Polecam
7,5/10
Tak, film jest świetny. I przyznaję to ja, głupi nastolatek, wychowany na nowoczesnych shitowych pozycjach takich jak "Oko", "REC" itp. Oglądnąłem film na TCM'ie i co kilka minut zaliczałem ROTFL'a. Też 8/10, końcówka be. :P
No raczej nie wydaje mi się, że Rec to shit. Jeden z najlepszych horrorów ostatnich lat :P:P
Ja też niedawno obejrzałam go na TCM'ie :) Wg mnie film nie jest rewelacyjny, ale całkiem zabawny, dla rozrywki obejrzeć go można... mnie najbardziej rozbawiły "wściekłe łasice" w workach, i to, jak się okazało, że to wcale nie są łasice... :P