PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8825}

Powrót do przyszłości III

Back to the Future Part III
1990
7,4 161 tys. ocen
7,4 10 1 160516
7,4 55 krytyków
Powrót do przyszłości III
powrót do forum filmu Powrót do przyszłości III

Największym przegięciem w tym filmie, jest to, że Marty przedstawia się na dzikim zachodzie jako Clint Eastwood i zdobywa sławę największego tchórza wszechczasów. A tak swoją droga, to jestem ciekaw reakcji na to samego Clinta Eastwooda.

Lord___Sidious

Pewnie polewał z tego patentu...hehe! I żelastwo z pieca jako tarcza....

ocenił(a) film na 9
Michal1992

a czy wiecie może z jakiego filmu Marty ściągnąl ten patent?

Sergi_van_Oli

Patent wzięty z filmu "Za garść dolarów".

ocenił(a) film na 10
Lord___Sidious

ale Marty zdobył sławe tchórza tylko na poczatku. Potem wkońcu załatwił tannena i wszyscy sie cieszyli więc czemu Clint miałby sie przejmować?

Madeleine29

Za ,,odwage" martyego przelecz do ktorej miala spasc klara zostala nazwana przelecza clinta eastwooda. Mi sie ten zart podobal. Nie jest to nasmiewanie sie ale mrugniecie okiem do aktora:D

ocenił(a) film na 10
Dynekk

no w sumie..... ale nawet jesli to i tak właśnie nie ma sie o co wkurzać. I tak jest jasno określone że Clint jest dla Maty'ego idolem :-)

Madeleine29

Clint ma poczucie humoru, jemu to na pewno nie przeszkadzało.

Lord___Sidious

Najważniejszy jest dystans. Ty byś się spiął na miejscu Eastwooda? Ja nie, wręcz przeciwnie.

Lord___Sidious

hehe... dla mnie to nie było wcale przegięcie, to było zabawne :) Myślę, że Clintowi to nie przeszkadzało ;)

ocenił(a) film na 9
Lord___Sidious

Bob Gale w wywiadzie w materialach dodatkowych powiedzial, ze Clintowi bardzo sie podobala cala seria BTTF i dlatego pozwolil na uzycie jego imienia.