Jeśli chodzi o mnie, jest to jedyna seria, której dałem trzy 10 za każdy film z osobna. W zasadzie nie będę pisał, co mi się podobało, bo bym nie skończył dziś. Jeden z najlepszych filmów, jakie kiedykolwiek powstały, według mnie. Pozdrawiam!
Rzeczywiście mandolinio, to film w sam raz dla ciebie -słuszna zatem wydaje się twoja ocena. Pozostań przy takim kinie i nie zawracaj sobie głowy Blade Runnerem czy Odyseją Kosmiczną.
Co się czepiasz? Tak się składa, że jestem wielkim fanem filmów s-f i wymienione przez Ciebie pozycje uważam za świetne filmy, klasyki gatunku. Ale jednak trylogia BTTF jest dla mnie najlepszą serią filmów s-f. I co, teraz i mnie nazwiesz dzieciakiem?
Nie nazwę cię jakkolwiek. Po prostu uszanuję twoje zdanie bo przecież nie każdy musi znać się na kinie. Pozostawiam opinii ogółu czy to ty czy ja.
Ha, lizard sie skompromitowal. Nie przejmujcie sie nim, wchodzi na fora i smieci gdyz jest zazdrosnikiem. Tepimy takie szczury! Film wspanialy zaś!
Czy ty zdajesz sobię sprawę z tego, że każdy myślący człowiek, czytając twoje posty myśli "co to za idiota" ??? Skompromitowałem się tym, iż wyśmiałem twoją najwyższą możliwą ocenę dla tego przeciętnego filmu ??? Odyseję kosmiczną czy łowcę androidów oceniłeś na 1/10. Masz pojęcie o kinie jak osioł o fizyce /zresztą o fizyce pewnie masz podobne/.
Masz rację Ebi, lizard odwiedza fora i pokazuje swą zazdrość, to mu pozostaje, nie ma pojecia o kinie. A cala trylogia bije takiego Łowcę na łeb na szyję!
wiesz co lizardking? Zal mi cie, naprawde. Jakie ty musisz miec spieprzone zycie. Jak diament w lajnie. Gratuluje poziomu.
Co do filmow, to wszystkie wyzej wymienione bardzo mi sie podobaly. Uwazam, iz dyskusja typu "ten film jest fajny" "nie, beznadziejny" "nie, fajny" "nie, ..." naprawde nie ma sensu. Najlatwiej jest powiedziec "nie znasz sie", "lepiej ucz sie fizyki", ale wczesniej wypadaloby sie zastanowic, czy na tym naprawde mozna sie znac? Jednym sie film podoba, a drugim nie, no i koniec. NIE MOZNA mowic "ten film jest glupi (glupi? co to za uzasadnienie?) bo mi sie nie spodobal".