Powrót do przyszłości

Back to the Future
1985
7,5 360 tys. ocen
7,5 10 1 360352
8,3 60 krytyków
Powrót do przyszłości
powrót do forum filmu Powrót do przyszłości

10/10 Arcydzieło

użytkownik usunięty

Jeśli chodzi o mnie, jest to jedyna seria, której dałem trzy 10 za każdy film z osobna. W zasadzie nie będę pisał, co mi się podobało, bo bym nie skończył dziś. Jeden z najlepszych filmów, jakie kiedykolwiek powstały, według mnie. Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10

Ode mnie też 3x10 :D
Film mojego dzieciństwa... ehh wracają wspomnienia

użytkownik usunięty

Rzeczywiście mandolinio, to film w sam raz dla ciebie -słuszna zatem wydaje się twoja ocena. Pozostań przy takim kinie i nie zawracaj sobie głowy Blade Runnerem czy Odyseją Kosmiczną.

ocenił(a) film na 10

Co się czepiasz? Tak się składa, że jestem wielkim fanem filmów s-f i wymienione przez Ciebie pozycje uważam za świetne filmy, klasyki gatunku. Ale jednak trylogia BTTF jest dla mnie najlepszą serią filmów s-f. I co, teraz i mnie nazwiesz dzieciakiem?

użytkownik usunięty
AdryanZ

Nie nazwę cię jakkolwiek. Po prostu uszanuję twoje zdanie bo przecież nie każdy musi znać się na kinie. Pozostawiam opinii ogółu czy to ty czy ja.

Popieram same 10!!!

.................

użytkownik usunięty

Ha, lizard sie skompromitowal. Nie przejmujcie sie nim, wchodzi na fora i smieci gdyz jest zazdrosnikiem. Tepimy takie szczury! Film wspanialy zaś!

użytkownik usunięty

Czy ty zdajesz sobię sprawę z tego, że każdy myślący człowiek, czytając twoje posty myśli "co to za idiota" ??? Skompromitowałem się tym, iż wyśmiałem twoją najwyższą możliwą ocenę dla tego przeciętnego filmu ??? Odyseję kosmiczną czy łowcę androidów oceniłeś na 1/10. Masz pojęcie o kinie jak osioł o fizyce /zresztą o fizyce pewnie masz podobne/.

nie na kinie się życie kończy, wyłącz komputer i wyjdź na podwórko zamiast krytykować czyjeś zdanie

użytkownik usunięty
ebi21kenebi

Masz rację Ebi, lizard odwiedza fora i pokazuje swą zazdrość, to mu pozostaje, nie ma pojecia o kinie. A cala trylogia bije takiego Łowcę na łeb na szyję!

ocenił(a) film na 10

wiesz co lizardking? Zal mi cie, naprawde. Jakie ty musisz miec spieprzone zycie. Jak diament w lajnie. Gratuluje poziomu.

Co do filmow, to wszystkie wyzej wymienione bardzo mi sie podobaly. Uwazam, iz dyskusja typu "ten film jest fajny" "nie, beznadziejny" "nie, fajny" "nie, ..." naprawde nie ma sensu. Najlatwiej jest powiedziec "nie znasz sie", "lepiej ucz sie fizyki", ale wczesniej wypadaloby sie zastanowic, czy na tym naprawde mozna sie znac? Jednym sie film podoba, a drugim nie, no i koniec. NIE MOZNA mowic "ten film jest glupi (glupi? co to za uzasadnienie?) bo mi sie nie spodobal".

ocenił(a) film na 7

Kolejna odcinek z serii Dzieci vs Reszta Świata

ocenił(a) film na 10
drake265

drake, mów co chcesz, ale moim zdaniem to najlepsza seria, jaka może byc :) przynajmniej można się pośmiac ;)