Powrót do przyszłości

Back to the Future
1985
7,5 360 tys. ocen
7,5 10 1 360352
8,3 60 krytyków
Powrót do przyszłości
powrót do forum filmu Powrót do przyszłości

Ale dopiero pierwszy raz ten film zobaczyłam wczoraj. Tak niesamowicie mi się spodobał! Świetna gra aktorska, muzyka i scenariusz. Polecam to wszystkim tym co nie oglądali. :]

ocenił(a) film na 10
sylwia_92_3

Nieważne kiedy, ważne, że możemy powitać w szeregach kolejną fankę :)

Attentat

Dziękuję i pozdrawiam :)) :D Cieszę się ;]

ocenił(a) film na 10
sylwia_92_3

Gratuluję dużego farta ;) Naprawdę warto o takich filmach mówić innym ( przede wszystkim młodym) bo jak widać nawet najwspanialsze filmy odchodzą w niepamięć. Aż żal mi się robi osób młodszych ode mnie, które prawdopodobnie o filmie nawet nie usłyszą. Wyjdą nowe hity, a BTTF zje czas...

szumu9

Ja zawsze jak obejrzę jakiś ciekawy film to zgrywam znajomym na pendrive i każę im obejrzeć. A potem okazuje się, że im bardzo się spodobał i dają swoim innym znajomym jakiś fajny film i tak gramy w "podaj dalej" :) Oczywiście powrót do przyszłości też im zgrałam, ale okazało się że już widzieli i nawet na pamięć jakieś teksty znają :] Ja dopiero się uczę :DD Pozdrawiam :]

ocenił(a) film na 10
sylwia_92_3

Łooo znam takich co nie widzieli tego filmu, znam... Ale ponieważ zakupiłam film to kiedyś ich zaproszę i to się zmieni :)

Madeleine29

No i tak trzymać! :) Pozdrawiam :]

ocenił(a) film na 10
sylwia_92_3

Sam tego próbowałem, ale że chodzi się z łomami do klasy to to nie będzie proste :]
pzdr

McFlyPL

Łomy trzeba złamać :) Nie martw się. Ja też z łomami chodziłam do podstawówki, ale już jestem na studiach i towarzystwo jest bardziej otwarte. Często wymieniamy się pendrive'ami z filmami. Ah, niech tylko wrócę na uczelnię w październiku to BTTF zgram wszystkim i sobie obejrzą :)

ocenił(a) film na 10
sylwia_92_3

Nigdy nie jest za późno ja miałem go nagranego na kasecie już 1994 a obejrzałem dopiero w 2004 podobna historia
Film jest tak genialny że aż wierzyć się nie chcę Tworzący ten film musieli mieć niesamowitą wyobraźnie, Scena z tańcami gdy George tańczy z Loreine bardzo mi się podoba w dodatku w tle piosenka Earth Angel Marvina Berry Super:) a i lecę oglądać Powrót do Przyszłości Pozdrawiam:)

milosnik_fw

O ja :)
Zgadzam się, twórcy mieli niesamowite wyobrażenie. Czasami ja się gubiłam w tych datach i powrotach, ale już rozumiem wszystko. Scena z tańcami niesamowita, a jak Marty wymiatał na scenie to aż płakałam ze śmiechu :)
Mi się jeszcze podobało jak Loreine mowiła do Marty'ego Calvin Klein :]

ocenił(a) film na 10
sylwia_92_3

http://www.youtube.com/watch?v=FAwn7kE5tIM Moja ulubiona scena pozwoliłem sobie przegrać:)

milosnik_fw

Oj, kocham tą scenę :)
A zawsze bardzo mnie śmieszy jak George powalił tego osiłka. Tamten aż się w miejscu obrócił :)

milosnik_fw

Ja jeszcze to lubię :) :
http://www.youtube.com/watch?v=S1i5coU-0_Q

ocenił(a) film na 10
sylwia_92_3

Ja mam BTTF na dysku :D niestety tylko 1 część ale kiedyś się zaopatrzę w wersję na BluRay, cała trylogia z dodatkami :)
pzdr

McFlyPL

Ja mam tylko ściągnięte, a chciałabym właśnie całą trylogię na DVD. Byłoby super. Może w Media Markcie u nas mają. Pójdę i sprawdzę:D :)

ocenił(a) film na 10
sylwia_92_3

Na pewno mają, ostatnio byłem w Sarnim Stoku (Wielkie centrum handlowe w Bielsku-Białej) a tam właśnie jest Media Markt, byłem kupić grę i przy okazji poszedłem pooglądać filmy na BluRay, był Powrót do Przyszłości trylogia oczywiście w HD i materiałami dodatkowymi tzw "Zza planu" ale to wszystko kosztowało tylko 495zł...
litości!

McFlyPL

O ja. Ja bym chciała na DVD - odtwarzacza BluRay niestety nie mam. Niedługo mam urodziny - może kogoś ubłagam, a jak nie to sama kupię :D

ocenił(a) film na 10
sylwia_92_3

Około 1000 zł czyli parę groszy :D
za takie pieniądze masz wybór:
Albo BluRay
Albo PlayStation 3
twój wybór ;)
pzdr

McFlyPL

Ehh, bym musiała się zastanowić :)
Pozdrawiam :D

ocenił(a) film na 10
sylwia_92_3

Ja ci zrobię ten film na Urodziny :) na DVD jak chcesz;) z interaktywnym menu:)

milosnik_fw

Dzięki :-D Haha :) Ja chyba wiem jak takie DVD się robi. :) Kiedyś zrobiłam taki do "Incepcji". Znajomi pytali mi się: "Skąd masz taką fajną wersję?".