Ale dopiero pierwszy raz ten film zobaczyłam wczoraj. Tak niesamowicie mi się spodobał! Świetna gra aktorska, muzyka i scenariusz. Polecam to wszystkim tym co nie oglądali. :]
Gratuluję dużego farta ;) Naprawdę warto o takich filmach mówić innym ( przede wszystkim młodym) bo jak widać nawet najwspanialsze filmy odchodzą w niepamięć. Aż żal mi się robi osób młodszych ode mnie, które prawdopodobnie o filmie nawet nie usłyszą. Wyjdą nowe hity, a BTTF zje czas...
Ja zawsze jak obejrzę jakiś ciekawy film to zgrywam znajomym na pendrive i każę im obejrzeć. A potem okazuje się, że im bardzo się spodobał i dają swoim innym znajomym jakiś fajny film i tak gramy w "podaj dalej" :) Oczywiście powrót do przyszłości też im zgrałam, ale okazało się że już widzieli i nawet na pamięć jakieś teksty znają :] Ja dopiero się uczę :DD Pozdrawiam :]
Łooo znam takich co nie widzieli tego filmu, znam... Ale ponieważ zakupiłam film to kiedyś ich zaproszę i to się zmieni :)
Sam tego próbowałem, ale że chodzi się z łomami do klasy to to nie będzie proste :]
pzdr
Łomy trzeba złamać :) Nie martw się. Ja też z łomami chodziłam do podstawówki, ale już jestem na studiach i towarzystwo jest bardziej otwarte. Często wymieniamy się pendrive'ami z filmami. Ah, niech tylko wrócę na uczelnię w październiku to BTTF zgram wszystkim i sobie obejrzą :)
Nigdy nie jest za późno ja miałem go nagranego na kasecie już 1994 a obejrzałem dopiero w 2004 podobna historia
Film jest tak genialny że aż wierzyć się nie chcę Tworzący ten film musieli mieć niesamowitą wyobraźnie, Scena z tańcami gdy George tańczy z Loreine bardzo mi się podoba w dodatku w tle piosenka Earth Angel Marvina Berry Super:) a i lecę oglądać Powrót do Przyszłości Pozdrawiam:)
O ja :)
Zgadzam się, twórcy mieli niesamowite wyobrażenie. Czasami ja się gubiłam w tych datach i powrotach, ale już rozumiem wszystko. Scena z tańcami niesamowita, a jak Marty wymiatał na scenie to aż płakałam ze śmiechu :)
Mi się jeszcze podobało jak Loreine mowiła do Marty'ego Calvin Klein :]
http://www.youtube.com/watch?v=FAwn7kE5tIM Moja ulubiona scena pozwoliłem sobie przegrać:)
Oj, kocham tą scenę :)
A zawsze bardzo mnie śmieszy jak George powalił tego osiłka. Tamten aż się w miejscu obrócił :)
Ja mam BTTF na dysku :D niestety tylko 1 część ale kiedyś się zaopatrzę w wersję na BluRay, cała trylogia z dodatkami :)
pzdr
Ja mam tylko ściągnięte, a chciałabym właśnie całą trylogię na DVD. Byłoby super. Może w Media Markcie u nas mają. Pójdę i sprawdzę:D :)
Na pewno mają, ostatnio byłem w Sarnim Stoku (Wielkie centrum handlowe w Bielsku-Białej) a tam właśnie jest Media Markt, byłem kupić grę i przy okazji poszedłem pooglądać filmy na BluRay, był Powrót do Przyszłości trylogia oczywiście w HD i materiałami dodatkowymi tzw "Zza planu" ale to wszystko kosztowało tylko 495zł...
litości!
O ja. Ja bym chciała na DVD - odtwarzacza BluRay niestety nie mam. Niedługo mam urodziny - może kogoś ubłagam, a jak nie to sama kupię :D
Około 1000 zł czyli parę groszy :D
za takie pieniądze masz wybór:
Albo BluRay
Albo PlayStation 3
twój wybór ;)
pzdr
Ja ci zrobię ten film na Urodziny :) na DVD jak chcesz;) z interaktywnym menu:)