Trochę wstyd się przyznać, ale dopiero pierwszy raz ten film widziałem. Jestem pozytywnie zaskoczony. Rewelacyjne kino! Doskonała kreacja szalonego naukowca i ten klimat.. Biorę się przy okazji za dwójkę i trojkę. 9/10 Pozdrawiam
Zawsze to puszczali w Święta i jak widziałam jakieś urywki to ten film wydawał mi się głupi. Ale wczoraj obejrzałam całość i muszę przyznać że to świetne kino: ciekawy pomysł, humor i zero nudy, cały czas pojawiają się nowe komplikacje, jeden problem goni następny. Daję 8/10.
szczerze, miałem identycznie jak ty. Wczoraj po raz pierwszy (?! niedorzeczne ?!) obejrzałem cały i jestem pod wielkim wrażeniem, świetna akcja i humor na poziomie. Bardzo mi się spodobał, 8/10 i do ulubionych oczywiście :)
Ja podobnie, urywki jakieś widziałem, ale nie zachęcały mnie one do cłości.. Dobrze, że obejrzałem cały:)
Lepiej późno niż wcale :) Ja generalnie wychowałem się na tym filmie, oglądałem go już ze 30 mimo to nigdy mi się nie znudzi ;)
Film klasyka :) Wczoraj też obejrzałem po raz n-ty i nadal odkrywam nowe szczegóły. Nie wiem czy za 26 lat będziemy pamiętać jakiś film z 2010 roku, a tutaj patrzcie - 1985 i naprawdę cudo :)
Dla tych co chcą w TV obejrzeć to w sobotę i niedzielę po południu na tvp2 (lub tvp1) będą leciały kolejne dwie części.