Powrót do przyszłości

Back to the Future
1985
7,5 360 tys. ocen
7,5 10 1 360319
8,3 60 krytyków
Powrót do przyszłości
powrót do forum filmu Powrót do przyszłości

Trochę wstyd się przyznać, ale dopiero pierwszy raz ten film widziałem. Jestem pozytywnie zaskoczony. Rewelacyjne kino! Doskonała kreacja szalonego naukowca i ten klimat.. Biorę się przy okazji za dwójkę i trojkę. 9/10 Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
_ARMIN_

Zawsze to puszczali w Święta i jak widziałam jakieś urywki to ten film wydawał mi się głupi. Ale wczoraj obejrzałam całość i muszę przyznać że to świetne kino: ciekawy pomysł, humor i zero nudy, cały czas pojawiają się nowe komplikacje, jeden problem goni następny. Daję 8/10.

crazy daisy

szczerze, miałem identycznie jak ty. Wczoraj po raz pierwszy (?! niedorzeczne ?!) obejrzałem cały i jestem pod wielkim wrażeniem, świetna akcja i humor na poziomie. Bardzo mi się spodobał, 8/10 i do ulubionych oczywiście :)

ocenił(a) film na 9
adeck92

Ja podobnie, urywki jakieś widziałem, ale nie zachęcały mnie one do cłości.. Dobrze, że obejrzałem cały:)

_ARMIN_

Lepiej późno niż wcale :) Ja generalnie wychowałem się na tym filmie, oglądałem go już ze 30 mimo to nigdy mi się nie znudzi ;)

ocenił(a) film na 10
kamilowsky

Film klasyka :) Wczoraj też obejrzałem po raz n-ty i nadal odkrywam nowe szczegóły. Nie wiem czy za 26 lat będziemy pamiętać jakiś film z 2010 roku, a tutaj patrzcie - 1985 i naprawdę cudo :)

Dla tych co chcą w TV obejrzeć to w sobotę i niedzielę po południu na tvp2 (lub tvp1) będą leciały kolejne dwie części.

ocenił(a) film na 10
kamilowsky

To tak jak ja:)