od poniedziałku 17 czerwca, co tydzień emitowany będzie powrót do przyszłości o godzinie 21.10
Wreszcie zobaczę tego klasyka. Ciekawe, czy będzie już w tym durnym 16:9, czy dadzą starą kopię 4:3 (oby).
Oby nie dali dubbing(: bo teraz to wszystko potrafią dubbingować. A tak serio to film mojego dzieciństwa. Takich filmów się nie zapomina i cały czas się przyjemnie ogląda.
No lektor dobry. Jutro obejrzę to wypowiem się, bo dziś zmęczony jestem, ale nagrywa się.
Zarażam mojego 9-letniego syna Powrotem :D jest na etapie drugiej części i jest zajarany jak gwizdek ;)
Zarażaj syna wersją z napisami, niech liźnie trochę angielskiego w ten sposób. Lektor zabija cały klimat filmu.
Polecam oglądać na Ale Kino, tam co jakiś czas puszczają BTTF, w zeszłym roku (chyba) w Październiku całą trylogię puszczali + fragmenty zza planu :D No i lektor tam jest świetny, jakoś nawet lepsza niż w TVP.
Mam wszystkie 3 części nagrane na dekoderze, więc nie ma problemu z oglądaniem. Jednak chciał bym żeby TVN znów puszczał BTTF z tym świetnym lektorem.. nie pamiętam jego nazwiska, mówił w Akademii Policyjnej z tego co pamiętam.
Tylko nie TVN. Pół godziny to reklamy. Ja i tak wolę wersję z napisami bez lektora.