Powrót do przyszłości

Back to the Future
1985
7,5 360 tys. ocen
7,5 10 1 360381
8,3 60 krytyków
Powrót do przyszłości
powrót do forum filmu Powrót do przyszłości

Gdybym miał DeLoreana...

użytkownik usunięty

Nie zastanawialiście się oglądając po raz setny trylogię, gdzie byście się udali mając takiego DeLoreana? Na pewno tak :) Nie mówię o zmienianiu historii etc, po prostu - ot tak, na zwiedzanie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
cyberborys

Borysku, borysku, napisałam przecież "bez zmieniania historii"... A zarabianie kasy i r*chanie dziwek to wchodzenie w bezpośrednią interakcję z przedstawicielami innej strefy czasowej (o ewentualnych konsekwencjach w postaci ciąży u owych dziwek nie wspominając) :P
Ech!

ocenił(a) film na 10

Ja to bym chciała się cofnąć w czasie i poznać moich 2 dziadków który byli podobno wspaniałymi facetami i chciałabym uratować życie mojej młodszej siostrze i zapobiec wypadkowi mojego ojca chrzestnego.

Wybrałabym się do Anglii z lat 60... najlepiej do Liverpoolu i poszłabym na koncert The Beatles :D i oczywiście chciałabym się wybrać w przyszłość :D

ocenił(a) film na 10
On A Friday

Ja bym się chciała cofnąć do lat 50. do Ameryki, żeby po prostu przejść się ulicą, a także zobaczyć jak to wszystko wtedy wyglądało. Również w takie konkretne lata, kiedy koncerty miały moje ulubione zespoły, po to by na nie pójść :) Jestem ciekawa też, jak wyglądał świat podczas II wojny światowej np. moje miejsce zamieszkania - w końcu Warszawa była cała zburzona. Można by też poznać przodków, zapobiec wielu złym wydarzeniom itd. Nawet gdybym cofnęła się do dnia napisania pierwszego postu w tym wątku, to też bym mogła czemuś zapobiec, co zmieniło by pewnie historię Polski :P